2777
2789
عنوان

مهمونی افطاری مادرشوهرم

1004 بازدید | 22 پست

دیشب شوهرم 8از سر کار اومد زنگ زد به مامانش دلش تنگ شده بود فهمیدیم مهمونیه افطاریش هست به ما نگفتن فقط برادر شوهر بزرگم و دوتا خواهر شوهرم بعد همون ساعت 8 دم افطار به شوهرم میگه حالا شما هم بیاین خیلی دلخور شدم از دستش نمیدونم چرا این جوری میکنه اصن هیچ مشکلی هم نداریم باهم ولی مارو اصلا دعوت نمیکنه تازه دیشبم تودمون زنگ زدیم فهمیدیم یه تعارف زد  

حالا یه روزم بدون دعوت بریم مرتب میگه چه عجب؟؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال تحویل گفت شام بیاین اینجا گفتیم چشم بعد که رفتیم شام رو خورده بودن ظرفاشونم شسته بودن نمیدونم چرا اینکارو میکنه فقط هم با ما بقیه بچه هاشو تند تند دعوت میکنه

حتما زیاد میرین رفت و آمد کم کنین نه قطع رابطه ولی نرمال

سال 97دو یا سه بار رفتیم اصن یه جوری برخورد میکرد که همس مبگفتم بلند شیم بریم ساعت هفت غروب رفته بودیم هی میگفت چه عجب برای چی اومدین داشت سکته میکرد ساعت نه شب بلندشدیم اومدیم خونمون شام هم نموندیم

خیلی کارشون زشت بوده خیلی آخه بدون دلیل چرا دعوت نکرده

نمیدونم واقعا چرا از ما خوششون نمیاد خیلی هم احترام میزارم بهشون به شوهرم میگم شاید من انرژی منفی میدم بهشون

اول شما دعوتش کن ببین عکس العملش چطوره؟

من هر سال دعوت میکنم امسال هم تو تعطیلات عید نوروز دعوت کردم خواهر شوهرم نیومد برادر شوهرام جدا جدا اومدن مادر شوهرمم نمبومد سر سفره میگفت میل ندارم من چهار پنج بار اونروز سفره انداختم چون جدا جدا اومدن من کلی تدارک دیده بودم اما نیومدن و بی نظمی شدو مهمونی من به چشم نیومد دیگه تصمیم گرفتم افطاری ندم بهشون

بعضی مادرشوهرا واقعا گشنه ان ...خخخ ..من همیشه تو خونه شوهرم و سیر میکردم و میرفتیم چون واقعا زورش م ...

حالا سه ماه یه بار هم بریم خونش یا آبگوشت میزاره جلومون پر استخون ودنبه که میدونه من بدم میاد از بوش دخترمم لب به گوشت نمیزنه یا رشته پلویی چیزی ولی برای دختراش زرشک پل و فسنجون واین چیزارو میپزه