2777
2789
عنوان

کافرمام

185 بازدید | 37 پست

من چندماهی کارکردم تو یه مجموعه

هم خودم متوجه شدم هم اطرافیان هم خود کارفرمام بهم گفت حرف هایی از بچهها شنیدم که گفتن من ازت خوشم میاد و فلان(که من هم بهش گفتم نگران نباشید من الطافتون رو قاطی این چیزانمیکنم و میدونم نیتی پشتش نیست و از مهربونیتونه)گفت نمیدونم فکر میکردم توهم شایداینجور فکرمیکنی و اینا کلی صحبت کردم و گفتم نه اینجور نیست

اینم بگم ۸ ۹سال ازم بزرگتر هست

من بخاطر یسری مشکلات مجبور شدم حقوقم رو زودتر بگیرم واون هم باهام همه جوره راه اومد ولی سفته هم دادم در قبالشون هرچند میدونستم کاریم نمیکنه باهاشون و نکرد

تو اون مدت هم کلا خیلی متفاوت ازبقیه باهام رفتار میکرد یا نگاهم میکرد که خودمم یچیزایی متوجه میشدم ولی پیگیر نمیشدم چون به چشم.یچیز دیگه نمیتونستم نگاش کنم

حتی یبار ازصبح مونده بودم توی مجموعه ازخونه برام غذا اورد برد گرم کرد اورد کنارم گذاشت

خیلی خدایی هوامو داشت من هم به حساب خوبیش گذاشته بودم

ولی مدتیه خیلی بداخلاق شده و عمدا یجوری رفتارمیکنه که مثل قبل نباشه

بامن هیچوقت بد رفتارنمیکرد ولی جدیدا میکنه

من هم سعی میکنم کمتر باهاش حرف بزنم که بحثی پیش نیاد ولی خودش یه گیری پیدامیکنه گیرمیده

دوستم میگه عمدا میخواد بهت بفهمونه که از سرویسایی ک بهت داده انتظار هایی هم متقابلا داره و اینکه توکاری نمیکنی یا نخی نمیدی دیگه به اخرش رسوندنش

نظر شما چیه بنظر شماهم نگاهش جنسی بوده و سر چیزی کارارو برام کرده؟اینم بگم چند بارم بین پیاماش گفته بود خوشگلی یا چشات خوشگله و تیکه طور و با شوخی گفته بود که من میگفتم نظرلطفتونه تا بی احترامی ای نکرده باشم

نمیدونم چیکارکنم خیلی حس بدیه عذاب وجدان هم دارم اگه بخاطر من اینطوز شده باشه چون واقعاازاین رو به اون رو شده طوری ک توی این۷ماه تاحالا اینطور ندیده بودیمش و همه تعجب میکنن ازاین تغییر رفتار یهوییش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنده خدا انقدر خاطرخواست قاتی کرده😂😂😂😂😂😂😂

بابا این دوستت داره نفهمیدی اون روزی که گفت فکر میکردم شما هم این فکر میکنید میخواست مزه دهنت بفهمه غیر مستقیم میخواست نظرت بفهمه

تو هم ی لبخندی چیزی نثارش کن تا بیای بیرون 😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

خب من قبولش نمیکنم بخواد بیاد هم😅چ فایده

اولا اینجور پسرا دنبال رابطه های گذرا هستن تو بگی بیا خواستگاری اون مطمئن باش پا پس میکشه

اگه هم پا پس نکشید بزار بیاد بشینه حرفاشو گوش کن یه دلیل بیار ردش کن

حداقل ماجرا تموم میشه

بنده خدا انقدر خاطرخواست قاتی کرده😂😂😂😂😂😂😂بابا این دوستت داره نفهمیدی اون روزی که گفت فکر میکر ...

😂😂گفتم الکی جوگیر نشم وگرنه اره خودمم بو هایی بردم

حس میکنم اینکه دارم الان میرم حس سرباربودن یا سواستفاده بهم داره انگار ک ازش سواستفاده کردم و کاریم در قبالش براش جبران نکردم

یه مدتم همینحور شده بود ولی موتاه مدت بود یروز نشد خودش پیام داد و گفت میخواستم یمدت جدی باشم تو سنگر منو شکستی 😂

اولا اینجور پسرا دنبال رابطه های گذرا هستن تو بگی بیا خواستگاری اون مطمئن باش پا پس میکشهاگه هم پا پ ...

اره خب

ولی میگم که وقتی تایپ من نیست نمیتونم الکی اینطور حرفیو بندازم بعدم مستقیما ک چیزی نگفته من بگم نه باید بیای خاستگاری ایناهمه تو لفافه بوده

😂😂گفتم الکی جوگیر نشم وگرنه اره خودمم بو هایی بردمحس میکنم اینکه دارم الان میرم حس سرباربودن یا سو ...

خب پس عاشقههه

الهیییییی قربونتون برمم یکم با دلش کنار بیااا دیگه دست خودش نیست😂😂😂😂

مثلا رفتی سرکار با همه جدی سلام علیک کن بهش رسیدی ی لحظه وایستا با اشتیاق بگو سلامم صبحتون بخیر باشه قربان و با اشتیاق بهش نگاه کن لبخند بزن سرتو بنداز پایین برو

دیگه اینو ازش دریغ نکن تا غش نکرده😂😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

خب پس عاشقهههالهیییییی قربونتون برمم یکم با دلش کنار بیااا دیگه دست خودش نیست😂😂😂😂مثلا رفتی سرکار ...

مگه مرض دارم جوون مردمو امیدوارکنم بدتر شه😂😂اونوقت دیگه چی بگه نخم میدادی تقصیرخودت بوده