2777
2789
عنوان

کافرمام

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 37 پست
مگه مرض دارم جوون مردمو امیدوارکنم بدتر شه😂😂اونوقت دیگه چی بگه نخم میدادی تقصیرخودت بوده

بعد این دیگه کلا عادی شو واکنشش به این رفتارت مهمه ببین اگر مشتاق تر شد به هرحال دختر ناز داره و ولی مشخص میشه که دوست داره😂😂😂😂😂

امیدوار که نمیکنی ی خورده کمک میکنی از حال نره😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره خبولی میگم که وقتی تایپ من نیست نمیتونم الکی اینطور حرفیو بندازم بعدم مستقیما ک چیزی نگفته من بگ ...

عزیزم شما میتونی به هیچکس نگی که به فلانی چی گفتم و اون چی گفت

بعد اینکه در لفافه نیست واقعا وقتی میگه میخواستم جدی باشم تو سنگرمو شکستی

شمام پیام بده بگو متوجه منظور شما میشم شما باید با خانواده بنده صحبت کنید اگر رضایت داشتن همراه خانواده تشریف آوردید در خدمتیم

این یعنی اگه میخوای باید بیای خواستگاری

و من حد و مرز دارم اگر خانواده نذارن همونجا همه چی تموم میشه

بعد این دیگه کلا عادی شو واکنشش به این رفتارت مهمه ببین اگر مشتاق تر شد به هرحال دختر ناز داره و ولی ...

منم اتفاقا سرد شدم دوروز و متوجه شدم بهش برمیخوره

مثلا یچیزیو ازش میپرسم اون باخنده توضیح میداد یادش رفته بود یلحظه حالا من نمیخندیدم و توچشاش دیدم قشنگ پشیمونیو😂بعدش دوباره اون متقابلا اونجور شد

اصن وضع مسخره ای شده واقعانمیدونم چه رفتاری درسته

عزیزم شما میتونی به هیچکس نگی که به فلانی چی گفتم و اون چی گفتبعد اینکه در لفافه نیست واقعا وقتی میگ ...

اون سنگر رو که گفت منظورش حرف زدن من بود که به حرف اورده بودمش ن ک بخواد به عنوان ابراز علاقه گفته باشه🧐

منم اتفاقا سرد شدم دوروز و متوجه شدم بهش برمیخوره مثلا یچیزیو ازش میپرسم اون باخنده توضیح میداد یادش ...

حد و مرز داشتن درسته

به همون منوال ادامه بده

دختر که نباید آنقدر دم دستی باشه و به هر رابطه ای پا بده

دختر باید انقدر شأن داشته باشه اونا اگر بخوان با احترام در یک جلسه رسمی بیان خونه

اون سنگر رو که گفت منظورش حرف زدن من بود که به حرف اورده بودمش ن ک بخواد به عنوان ابراز علاقه گفته ب ...

به هر حال هزار تا نخ داده دیگه

تو اینو بگو

ببین نهایت یه شبه میاد بهش جواب نه میدی میره قائله ختم به خیر میشه

منم اتفاقا سرد شدم دوروز و متوجه شدم بهش برمیخوره مثلا یچیزیو ازش میپرسم اون باخنده توضیح میداد یادش ...

ای بابا خب بچه چطوری بگهههه

چندسالش هست قیافش چجوریه؟ حالا ی لبخند که کاری نداره نمیگم خطبه عقد بخونید که دل این خاطرخواه بدبخت به دست بیار حداقل این ی مدت کارت بگذره😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ای بابا خب بچه چطوری بگههههچندسالش هست قیافش چجوریه؟ حالا ی لبخند که کاری نداره نمیگم خطبه عقد بخونی ...

۳۳فکرکنم

قیافش خوبه

قدش پسندم نیست😂

بابا من گفتمم فقط یه هفته دیگه نهایتا میرم

چون مدت پولیم ک گرفته بودمم اونموقع تموم میشه

حالانمیدونم سراون ناراحته اینجور بروز میده یا فکرمیکرد اخرش اینجور نمیشه یا اخراشه میخوادتحت فشار بذاره یجوری

نمیدونم

به هر حال هزار تا نخ داده دیگهتو اینو بگوببین نهایت یه شبه میاد بهش جواب نه میدی میره قائله ختم به خ ...

اگه مستقیم گفت میگم

چون واقعانمیشه اینجور حرفی زد اونم تو جایگاهی ک ما الان داریم یکم زشته

۳۳فکرکنمقیافش خوبهقدش پسندم نیست😂بابا من گفتمم فقط یه هفته دیگه نهایتا میرم چون مدت پولیم ک گرفته ب ...

ببین اذیتت میکنه هااااا ی خورده اواخر دندون رو جیگرت بذار میدونم سخته ولی باور کن ی نوع سیاسته ی خورده نرم تر بشو این ی هفته هم تموم بشه

ببین اذیتت میکنه هااااا ی خورده اواخر دندون رو جیگرت بذار میدونم سخته ولی باور کن ی نوع سیاسته ی خور ...

اره افرین

امروز چند باری زد به سرم بذارم بیام بیرون اصن بگم بقیه پولی ک مونده رو میدم نمیام بعدگفتم زشته باز بعداین همه کارمن با بدی بیام بذار تحمل کنم تموم شه بره این یه هفته هم اونوقت ک حساب صاف شد هرچی شدشد

هرچند خیلی سخته تحمل اون جو ولی هرجور شده جلو خودمو گرفتم

اره افرینامروز چند باری زد به سرم بذارم بیام بیرون اصن بگم بقیه پولی ک مونده رو میدم نمیام بعدگفتم ز ...

افرین جلو خودت بگیر نفس عمیق بکشششششششش ی هفتست چیز دیگه ای نمونده

تو این ی هفته ی خورده نرمتر باش الان ی خورده دندون رو جیگر بذاری خیلی بهتره از این که این ی هفته اندازه تمام روزایی که کار کردی از دهنت بکشه بیرون