2777
2789
عنوان

کافرمام

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 37 پست
افرین جلو خودت بگیر نفس عمیق بکشششششششش ی هفتست چیز دیگه ای نمونده تو این ی هفته ی خورده نرمتر باش ا ...

چشششششم 🤣سخته ولی چ کنیم

کاش این یه هفته اخریو چیز نمیزد ب اون همه خاطره ک با بچههاداشتیم

رسما نمیذاره نفسم بکشیم گیرمیده بهم قبلا پادشاهی میکردم براخودم الان شدم مث بقیه 😑😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مستقیم گفت میگمچون واقعانمیشه اینجور حرفی زد اونم تو جایگاهی ک ما الان داریم یکم زشته

آره خب درک میکنم

پس تو یه کاری کن اون بگه یعنی هی خودتو بزن به ندونستن و متوجه نشدن در این مسئله

چشششششم 🤣سخته ولی چ کنیمکاش این یه هفته اخریو چیز نمیزد ب اون همه خاطره ک با بچههاداشتیمرسما نمیذار ...

ای باباااا تو ام یکم خرش کننن دیگه مشتیییییی

ی کم سیاست داشته باش این ی هفته هم خرش کن جایگاهتو به دست بیار

ی خنده زیر زیرکی ای چیزی 😂😂😂😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ای باباااا تو ام یکم خرش کننن دیگه مشتیییییی ی کم سیاست داشته باش این ی هفته هم خرش کن جایگاهتو به د ...

عاشقتم وای😂😂😂💚

بچههاخیلی ریز میشن رو منم چون این متفاوت رفتارمیکرد همینجوریشم ذره بین دارن همین مونده رفتاریم ببینن اوه اوه

ولی جدی اگه من یه لبخند بزنم جدا از چیزی ک خودم هستم یا دیفالتم این دیگه تا تهشو میره یهو کاردستمون میده بیا و درستش کن دم اخری