2777
2789
شبا چطوری میخوابونیش؟نصف شبی که واس شیر بیدار میشه چیکار میکنی؟

اب مبدی میخابه

یکی دو شب اول یه کم بغلش میکردم تا میخابید

اما چون شیر نخورده بود و برای همین تایم بیشتری بیدار مونده بود انقد خسته شده بود که نای بیداری و بهونه شدید نداشت

نهایتش یه کوچولو گریه میکرد منم نازش میکردم بعد خودش میگفت اب بده

اگرم میگفت شیر میگفتم مامان یادت اوف شده

شبا هم چون شیر نمیخورد دیر میخابید خیلی وقتا تو ماشین خوابش برده

امروز که خودش رفت رو بالش دراز کشید از خستگی منم قصه میگم میخابه

معمولا اگه یادش بیاد بگه بگم اوف شده بیخیال میشه اما اگه بخاد بهانه گیری کنه بهش نشون میدم میگم ببین اوف شده اخی باید خوب بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون قصد داشتم از شیر بگیرمش 2،3 هفته قبلش 1،2 شب گریه اش رو تحمل کردم و با شیر خوابیدن رو از سرش اند ...

الان چطوری میخوابونی؟روی پات

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

ببین مسئله فقط از شیر گرفتن نیست .موصوع مهم تر اینه که چجوری از شیر بگیریش .پس سعی کن هر روشی که پیشنهاد میدن امتحان نکنی و صبورانه و با دقت و منطق و علم این کارو کنی که خدانکرده از نظر روحی بچه آسیب نبینه . من فک میکنم علتش وابستگی بچه به شماست پس شما باید مثل قبل در آغوشش بگیری تا خیالش راحت شه .کم کم تعداد دفعات شیر دهی و فاصلشونو بیشتر کن .جوری که بچه به این ریتم نزولی عادت کنه و اصلا متوجه کمبود نشه .براش سرگرمی ایجاد کن که کمتر یاد شیر خوردن بیفته .خوراکی های جایگزینش رو بیشتر کن تا کمتر گرسنه شه و ... .باور کن این مرحله هم به راحتی پشت سر گذاشته میشه .مطالب روانشناسی علمی درین مورد بخون

یه بار رژ زدم سر سینه هام مثل ابر بهار گریه میکرد 

لاک تلخ مارک هیدرو درم . از داروخانه بگیر . بی رنگه و به شدتتتت تلخ . با شستنم پاک نمیشه . کم کم بهش بگو بچه ها که بزرگ میشن می می تلخ میشه . بعد اینو بزن یه روز . عمرا نمیاد سراغش .

لاک تلخ مارک هیدرو درم . از داروخانه بگیر . بی رنگه و به شدتتتت تلخ . با شستنم پاک نمیشه . کم کم بهش ...

تلخی تف میکنه بیرون امتحان کردم

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
الان چطوری میخوابونی؟روی پات

الان ک ديگه شیر از سرش افتاده شبا بغلش میکنم، بوسش میکنم، ماساژش ميدم میخوابه. این کارا باعث شده با اینکه بچمو یهویی از شیر گرفتم اما اصلا بداخلاق نشد. حسابی بهش محبت کردم که نترسه از اینکه مادرش ازش دور شده.

من خیلی تلاش کردم وعده های شیر پسرمو کم کنم ولی نشد که نشد . اسمون و زمینو به هم میبافت از داد و بیداد . بیرون بردن و پارک و بستنی و سرگرم کردن و اینا هم فایده نداشت . سعی کردم بیشتر باهاش مهربون باشم و بغلش کنم یه مدت و همزمان اون لاک تلخم زدم . دیگه لب نزد . حدود چهار روز هی یادش میفتاد و اولاش یه کم بغض میکرد میگفت تلخه . میگفتم بیا نازش کن بعد بریم بستنی یا ابمیوه بخوریم . دیگه با این ترفندا کم کم فراموش کرد

شوهرم دخالت نمیکرد تا الان از شیر گرفته بودمش . اخه شبا که از خواب بیدار میشد به بهونه دستشویی هوشیا ...

اينجوري نمیتونی فدات شم. اذیت میشی. پسرت بزرگ شده. شوهرت کوچکترین دفاعی ازش بکنه کاملا میفهمه و اونم پرتوقع ميشه و حرف گوش نميده. اول باید شوهرتو قانع کنی.