2777
2789

من قطره ویتا گنوس داشتم گیاهه خورم میخوردم ولی هم بد بود وهم تلخه مثل زهر میمونه دخترم لباسمو میداد بالا بو میکرد بدش میومد چه برسه بخوره😂 سینه هامم تا چند شب فقط بعداز خوابش وسط شب بهش میداد بعد اونم ندادم 2 روز در میون خیلی کم دوشیدمش اذیت نشم بعدش خشک شد دردم نداشت دخترمم کلی غذا و اش و سوپو امیموه بستنی واسش اماده میکردم خودشم همکاری کرد بهونه نگرفت شبام راحت خوابید الان غذاش بهتر شده

کم میشه بخوره فقط باید تو دهنش باشه 

ای وای استاتر بچت درست مثله بچه منه ماه دیگه تولد دوسالگیشه.هرکار کردم نشد که جدا بشه .همش باید دهنش باشه مثله پستونک .من تصمیم گرفتم تا هر وقت که خواست بدم بهش چون واقعا نمیشه جدا کرد

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم میشه بخوره فقط باید تو دهنش باشه 

وای باید۳ماه پیش میگرفتی منم خیلی احساساتیم وقتی پارسال شب احیا از شیر گرفتمش تا صبح گریه کردم وعذاب وجدان داشتم وپسرمم واقعا بی تابی میکرد ولی چاره چیه عزیزم این کار طبیعیه بیشتر بدی واسش ضرر داره، پارو دلت بزار واز فردا روزا بهش نده تا۵شب شبا بده وبعدشم کلا قطعش کن من متاسفانه یه هو قطع کردم نمیدونستم پسرم خیییلی اذیت شد،بمیرم واسش😢

چه جوري این همه شیر دادی فدات شم؟ بگیر بره. من پسرم 21 ماهشه. هفته پیش از شیر گرفتم. با لاک تلخ. يه بار زبون زد بدش اومد ديگه نخورد. چند روز هم حسابی سرگرمش کردم و خوراکیای مختلف دادم بهش ديگه یادش رفت. رااااحت شدم. تازه میفهمم زندگی یعنی چی. بیچاره شده بودم انقدر تا هر جا مینشستم لباسمو ميداد بالا.

من درست یه هفته اس از شیر گرفتمش

پیشنهاد میکنم اگه روزه میگیرین زودتر فرصتو از دیت ندین و از شیر بگیرینش که خودتونم بخاطر روزگی سینه درد اینا نکشید

بچه من انقد وابسته بود که تمام خانواده میگفتن فقط تو چطور میخای اینو از شیر بگیری حتی نتونسته بودم میزان شیردهیمو کم کنم مثل سابق اکثر مواقع میخورد

باورت نمیشه خدا کمک کرد انقد راحت که تصورشم نمیکردم

روشی که توی کتاب ریحانه بهشتی اومده رو اجرا کردم و بعدشم دفعه اولی که گفت رژ زدم و گفتم اوف شده و تمام و البته محبتمو ازش دریغ نکردم اینکه جلو چشمش نباشم اینا رو قبول ندارم

بغلش میکردم و اخر هفته بود پنج شنبه جمعه رو رفتیم خونه مادربزرگاش سرگرم بود باقیشم الحمدالله راحت گذشت

ان شاالله خدا کمکتون کنه

چه جوري این همه شیر دادی فدات شم؟ بگیر بره. من پسرم 21 ماهشه. هفته پیش از شیر گرفتم. با لاک تلخ. يه ...

شبا چطوری میخوابونیش؟نصف شبی که واس شیر بیدار میشه چیکار میکنی؟

من درست یه هفته اس از شیر گرفتمش پیشنهاد میکنم اگه روزه میگیرین زودتر فرصتو از دیت ندین و از شیر بگ ...

میشه توضیح بدی شبا چطوری میخوابوندیش؟

بچه خنگ میشه خوب نیست زیاد تر از مدتی که گفتن شیر بدی 

هر ایرادی هم داشته باشه ولی بعید میدونم رو هوش تاثیر بزاره چون من دو مورد تو فامیل دیدم که دیر از شیر گرفته شدن و هر دو یجورایی الان نخبه هستن

من چند روز اصلا روزا بهش نمیدادم فقط شبا اونم بقول پسرم یکی. رژ سیاه میزدم . ولی پسرم سو استفاده میکرد از اخلاق باباش و میرفت چقلی میکرد که مامانی جی جی نمیده بگو بده شوهرم هم با دعوا و کتک مجبورم کرد دوباره بهش شیر بدم الان دیگه ترفند رژ جوابگو نیست میگه برو بشورش مامانی من یکی جی جی بخورم 

شبا چطوری میخوابونیش؟نصف شبی که واس شیر بیدار میشه چیکار میکنی؟

چون قصد داشتم از شیر بگیرمش 2،3 هفته قبلش 1،2 شب گریه اش رو تحمل کردم و با شیر خوابیدن رو از سرش انداختم. رو پا خوابوندمش. واسه همین خیلی راحت از شیر گرفتمش. پسر من وحشتناک میخورد. بخدا تا روز قبل از شیر گرفتن 10،11 بار خورد. اما بعد گرفتن از شیر واسه خوابيدنش که از سرش انداخته بودم. تو روز هم حسابی ی ی باهاش بازی میکردیم. بخدا فکر کردن بهش سخته اما تو عمل خیلی راحتتره. 3 روز یکم اذیت میشی و تمام. بعدش هم خودت هم بچه راحت ميشين.