خخخخ منم تازه اول بلوغم مامانم هی میگفت مواظب اونجات باش و فلانو اینا منم فکر میکردم که ...
دقیقا من وقتی میبریدم چن روز تو خودم بودم فکرم درگیر میشد😂😂😂😂😂
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
شنیدت اشتباهه اتفاقا باعث بهتر شدن کیفیت رابطه جنسی میشه تنها چیزی ک باعث از بین بردن حس اونج ...
حتی فکرشم بده
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
مشکل همینه که یهو میریزم خخخخ مرسی موهارو کممیکنه ؟ موهای من زیادوصخیمه
ن یھو نریز کم کم اب بریز خودت متوجہ میشی چقد بسہ...بھتر از ژیلتہ من چنسال ھمش از واجبی استفادہ میکردم. ھفتہ ای ی بار میزدم چون موھام کمہ .. بعدش ک اپلیدی خریدم گذاشتم کنار ھنوزم چن بستہ توکمدم دارم 😃
[QUOTE=59906703]شنیدت اشتباهه اتفاقا باعث بهتر شدن کیفیت رابطه جنسی میشه تنها چیزی ک باعث از بین بردن حس اونج ...[/QUOTEتو کلاسای آموزش ازدواج گفتن خیلیم تاکید کردن