2777
2789
عنوان

اپیلاسیون.......

| مشاهده متن کامل بحث + 2472 بازدید | 202 پست
بچه ها شنیدم که لیزر کزدن بیکینی باعث میشه که حساسیتش کمتر بشه تو رابطه  ببخشید رک گفتم خواستم ...

شنیدت اشتباهه اتفاقا باعث بهتر شدن کیفیت رابطه جنسی میشه 

تنها چیزی ک باعث از بین بردن حس اونجا میشه ختنه ی دختراست

این یه خرافه ی محضه!!!!

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخخ منم تازه اول بلوغم مامانم هی میگفت مواظب اونجات باش و فلانو اینا  منم  فکر میکردم که ...

دقیقا من وقتی میبریدم چن روز تو خودم بودم فکرم درگیر میشد😂😂😂😂😂

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
اتفاقا من برعکس فک میکنم  فک میکنم چون نرم و صاف شده بهتر شده ادم اعتماد ب نفسش میاد بالا همیش ...

از این لحاظ اره 

منم فقط چیزی رو که تو کلاسای آزمایش ازدواج گفتع بودنو گفتم

اسم کرم چیه من کرمم امتحان کردم نشده ازینجا ک میرم همدان گهگاهی اونجا رینبو میخرم تهران نیس گشتم

اسمش همین رینبو هس فک کنم دقت نکردم مامانم برام میگیره 

شنیدت اشتباهه اتفاقا باعث بهتر شدن کیفیت رابطه جنسی میشه  تنها چیزی ک باعث از بین بردن حس اونج ...

حتی فکرشم بده 

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
افرین اره منم رفتم یادگرفتم به مامانم گفتم یه دوره پاهامو مینداخت ولی جاهابی دیگه رو چه طوری خودم بز ...

اگه لاغر باشی به راحتی کار نداره به جهت رشد بکش موم رو بعد پد بذار جهت مخالف بکش کمی درد داره ولی ارزش داره من تیغ زدنی کبابم یکسره باید بخارونم 

دقیقا من وقتی میبریدم چن روز تو خودم بودم فکرم درگیر میشد😂😂😂😂😂

اطباعات عمومیمون زیر خط فقر😋😂😂😂الانیا گرگ روزگارن میرن میدوزن بازم پاره میکنن 

ما از تیغ میترسیدیم دختریمونو ازدست بدیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈

فقط بیکینی

مسخرم نکنید اولی من اصلا نمیدونم بیکینی چیه خوشم تکرارمیکنید من اصن تواین فازانیستم ثواب میکنید توضیح بدید چیه بخدا

لدفا عکس پسرمو لایک کنید اگه خوشتون اومدhttp://campaign.aptakidclub.ir/gallery/fa0d236b/😘😘
مشکل همینه که یهو میریزم خخخخ مرسی  موهارو کم‌میکنه ؟ موهای من زیادوصخیمه

ن یھو نریز کم کم اب بریز خودت متوجہ میشی چقد بسہ...بھتر از ژیلتہ من چنسال  ھمش از واجبی استفادہ میکردم. ھفتہ ای ی بار میزدم چون موھام کمہ .. بعدش ک اپلیدی خریدم گذاشتم کنار ھنوزم چن بستہ توکمدم دارم 😃

[QUOTE=59906703]شنیدت اشتباهه اتفاقا باعث بهتر شدن کیفیت رابطه جنسی میشه  تنها چیزی ک باعث از بین بردن حس اونج ...[/QUOTEتو کلاسای آموزش ازدواج گفتن خیلیم تاکید کردن 

منم دارم کم کم وسوسه میشم برم لیزر😀

اگه لاغر باشی به راحتی کار نداره به جهت رشد بکش موم رو بعد پد بذار جهت مخالف بکش کمی درد داره ولی ار ...

لاغر بودم خدا رحمت کنه الان توپولی شدم 😏

روشش رو اره بلدم گلم خیلی ممنون ازت .‌کشیدنش سختمه باید یکی برام بکشه