2777
2789
عنوان

اپیلاسیون.......

| مشاهده متن کامل بحث + 2472 بازدید | 202 پست
مسخرم نکنید اولی من اصلا نمیدونم بیکینی چیه خوشم تکرارمیکنید من اصن تواین فازانیستم ثواب میکنید توضی ...

بیکینی یعنی روی واژن 

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مث گچ میشه رو پوست 

اره اخرش خشک میشه یا پودر میشه میریزه ولی موها تاری ازشون کم نشده 

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
[QUOTE=59906703]شنیدت اشتباهه اتفاقا باعث بهتر شدن کیفیت رابطه جنسی میشه  تنها چیزی ک باعث از ب ...

ن بابا الکی مختونو شستشو دادن اتفاقا باعث میشه کمتر عفونت بگیری، اگه میتونی حتما برو 

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑
اطباعات عمومیمون زیر خط فقر😋😂😂😂الانیا گرگ روزگارن میرن میدوزن بازم پاره میکنن  ما از تیغ م ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
زیر بغلمو میترسم بزنم شما میزنی

من اولا فقط با ژیلت میزدم دست و پا و کلا...

ریشه موهام خیلی کلفت شده بود

سری اول خیلی درد داشت 

خودم نتونستم 

کس دیگه برام انداخت 

ولی الان کع ریشه هاش ضعیف تر شده خودم راحت اپیلیدی میکشم

لاغر بودم خدا رحمت کنه الان توپولی شدم 😏 روشش رو اره بلدم گلم خیلی ممنون ازت .‌کشیدنش سختمه باید ی ...

نه دست و پا با بیکینی هیچ فرقی نداره فقط دست و پا بزرگ بزرگ میندازی اونجا رو کوچیک تر بگیر بکی دو بار بندازی دستت میادآینه بذار جلوت  اول بالاشو بنداز تمرین کن من انقدر تمرین کردم رو این و اون حرفه ای شدم کار میکردم و ازش درآمد داشتم 

ن بابا الکی مختونو شستشو دادن اتفاقا باعث میشه کمتر عفونت بگیری، اگه میتونی حتما برو 

بخاطر این عفونتم ک شده حتما میرم حتما