2789
عنوان

اپیلاسیون.......

2471 بازدید | 202 پست

سلام خانما لطفن هرکس با هروسیله ایی اپیلاسیون میکنه بگه راجبشم یکم توضیح بده اطلاعاتمون بره بالا .

کسایی موم یا وکس استفاده میکنن از زایلاپی هم استفاده میکنن چقد تاثیر میزاره 

من وقتی زایلاپی زدم تغییر چندانی احساس نکردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من با خوندن تاپیکها اپیلاسیون میکنم   

در حد لیزر عمل میکنه ⚡

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
فقط ژیلت  راحت بدون درد اصلنم نه موهامو ضخیم کرده نه زیاد

خو برا هركس فرق داره 

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
خیلی وقته اپیلاسیون نرفتم خیلی گرون شده لامصب...  کاشکی خواهر داشتم توخونه واسم مینداخت ... 🙄

ب شوهرت بگو بندازه 😂

خرجم نداره

بار دار نیستم تیکر کنکورمه برام دعا کنید دوستان ♥️ راسی من کاربر قدیمیم ترکونده شدم از نو اومدم 😅

اپلیدی برا دست پا 

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
زایلاپی مگه برای قبل از لیزر نیست ؟؟🤔🤔

کلا بعنوان بی حس کننده برای لیزر و تتو و هر چیزی استفاده میشه

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

من برای زیر بغل اپی لیدی بقیه بدن هم یا موم یا اپی لیدی. موم پوست رو تمیز میکنه و لایه برداری. اما اپی لیدی زیاد لایه برداری نمیکنه و اینش خوبه. تیغ دوست ندارم هرگز امروز میزنی فردا صبح در میاد. خاله م مرتب تیغ میزد موهاش دو شاخه و ضخیم شدن 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.