2777
2789
عنوان

اپیلاسیون.......

| مشاهده متن کامل بحث + 2472 بازدید | 202 پست
من تحقیق کردم عزیزم 4 تا 6 جسلست ،جلسه اول و دوم فاصله زمانیش یک ماهه بعد از اون میشه دوماهی یبار ،و ...

مگه پوست تیره و روشن چه فرقی داره 

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋
اونم امتحان کردم با پش مم رفتم 😂😂😂میگه زیلت بزن ... 😁😁😂😂😂😂

ای بابا 😂

من ذهنم جایی قد نمیده 😂

بار دار نیستم تیکر کنکورمه برام دعا کنید دوستان ♥️ راسی من کاربر قدیمیم ترکونده شدم از نو اومدم 😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ي جا نوشته بود وكس چون اون چيزشو يهو از روي پوست برميداري در مرور زمان باعث افتادگي پوست ميشه..تيغ ه ...

بله باعث افتادگی پوست میشه من سالی یه بار شاید بزنم. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
من تحقیق کردم عزیزم 4 تا 6 جسلست ،جلسه اول و دوم فاصله زمانیش یک ماهه بعد از اون میشه دوماهی یبار ،و ...

صد تومن؟؟؟ برا فقط یه قسمت ینی دیگه 

کل بدن خبرندارین چقدره 

منم دلم‌میخواد انجام بدم ولی کل بدن زیاد میشه اونم ۴ جلسه کمه کمش

نمیدونید هرجلسه کل بدن‌چقدره؟ 

کل بدن 900ت ، کم کم لیزر کن اول بیکینی و زیر بغل بعدش پا بعدش دست تمام

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑
چن ساله اپیلدی دارم داره خاک میخوره . درد داره اخه .‌قرمزم میشع مموقع کندن مو.‌شما چطور دردشو تحمل م ...

اخه تیغ ژیلت خیلی تیغ تیغ میشه وقتی درمیاد هربار اپلیدی میندازم ی ماه تقریبا طول میکشع کامل پر شه اره خیلی درد داره 😢ولی می ارزه

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
کل بدن 900ت ، کم کم لیزر کن اول بیکینی و زیر بغل بعدش پا بعدش دست تمام

خوبه کل بدن 900 کجا هست؟

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
صد تومن؟؟؟ برا فقط یه قسمت ینی دیگه  کل بدن خبرندارین چقدره  منم دلم‌میخواد انجام بدم ول ...

بجا پرسیدم کل بدن جلسه ای 480 8 جلسه تمومه کل بدن این تقریبی گفتا گفت باید مورو ببینم نازک یا ضخیم

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
😋😋😂😂😂😂😂یا پول جمع کنم برا لیزر یا همون ژیلت یار قدیمی 

ژیلت بده

منم با ژیلت زدم زیاد شده الان ک پودر میزنم

ولی تابستون میرم لیزر ولی بیکینیو خجالت میکشم 😞

بار دار نیستم تیکر کنکورمه برام دعا کنید دوستان ♥️ راسی من کاربر قدیمیم ترکونده شدم از نو اومدم 😅
صد تومن؟؟؟ برا فقط یه قسمت ینی دیگه  کل بدن خبرندارین چقدره  منم دلم‌میخواد انجام بدم ول ...

آخه عزیز من دیگه برا یه عمر راحت میشی ، موهای تمام بدنت کرکی و نرم درمیاد حتی بیکینی به نظر من ارزششو داره

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑