2777
2789
عنوان

اپیلاسیون.......

| مشاهده متن کامل بحث + 2472 بازدید | 202 پست
نمیدونم میگن فرق میکنه بهتر جواب میده 

پوست روشن با موی تیره بهتره چون رنگدانه مو رو از بین میبره و پوست هم رنگدانه ش میره و لک سفید میفته برای پوست تیره. باید پیش یک متخصصی برین که بتونه پوست تیره رو هم لیزر کنه 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بجا پرسیدم کل بدن جلسه ای 480 8 جلسه تمومه کل بدن این تقریبی گفتا گفت باید مورو ببینم نازک یا ضخیم

هرجایی نرو عزیزم هرجا ارزونه دستگاهش خوب نیست و چینیه و هیچ تاثیری نداره و قابل برگشته ،حتما کلینیک لیزر برو

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑
من تحقیق کردم عزیزم 4 تا 6 جسلست ،جلسه اول و دوم فاصله زمانیش یک ماهه بعد از اون میشه دوماهی یبار ،و ...

واقعا 100 جاسه ای؟؟؟؟چ خوووبه ینی با 600 تمومه؟؟

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
پوست روشن با موی تیره بهتره چون رنگدانه مو رو از بین میبره و پوست هم رنگدانه ش میره و لک سفید میفته ...

آره دستگاه الکساندریت لک سفید میفته ، ولی دستگاه دایود برای پوست تیره هم هست ،مرکز تخصصی لیزر برین خودش متخصص داره ،مطب خصوصی قیمتش دوبرابره

آخه عزیز من دیگه برا یه عمر راحت میشی ، موهای تمام بدنت کرکی و نرم درمیاد حتی بیکینی به نظر من ارزشش ...

نه سوالم اینه صد تومن خیلی خوبه فقط برا یه جا بدنه. اخه قیمت ندارم میگم ببینم کل بدن چقدره 

واقعنم ارزش داره 

شما میگی بیک ینی صدتومنه جلسه ای؟

اپیلیدی احتمالش هس ک تو زیر بغل مو بگده داخل یعنی مو برگردون بشه ی مدت مینداختم یکی بهم گف

من ی مدت استفاده کردم خیلی جوشای زیپوستی با موهای زیر پوستی درآوردم آره اپی لیدی هم خوب نیست

"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" به امیدت موفق خواهم شد... 
اره قیمتش اینه 

تو تهران جای مطمئنی میشناسین 

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
واقعا 100 جاسه ای؟؟؟؟چ خوووبه ینی با 600 تمومه؟؟

آره ،آدرس یه کلینیک لیزر تو شهرتون بگیر بپرس دستگاه دایود دارین و جلسه ای چنده 

تو شهر ما الکساندریت جلسه ای 150 دایود جلسه ای 100 فقط بیکینی

ژیلت بده منم با ژیلت زدم زیاد شده الان ک پودر میزنم ولی تابستون میرم لیزر ولی بیکینیو خجالت میکشم ...

ناچارم چیکارکنم 

خودمم بدم‌میاد 

چه پودری میزنی راهنمایی کن

خجالتو ول کن برو لیزر راحت شو . جلسه ای چقد پرسیدی

بیکینی رو روم نمیشه واقعا 🙈🙈