من تا همین یکماه پیش میرفتم بیرون ولی این سری موم گرفتم و خودم کاغذ آ۴ زو مثل نوار بریدم حتی بیکینی رو تمیز کردم خیییلی راضی ام خوبش اینه که هر وقت دیده یه ذره اومده فوری موم رو میذاری تو آب جوش و تمیز میکنی خیلی عالیه واقعا تصمیم دارم دیگه نرم سالن
آره ،آدرس یه کلینیک لیزر تو شهرتون بگیر بپرس دستگاه دایود دارین و جلسه ای چنده تو شهر ما الکس ...
ممنون ینی راحت میشم دیگ😣
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
من تا همین یکماه پیش میرفتم بیرون ولی این سری موم گرفتم و خودم کاغذ آ۴ زو مثل نوار بریدم حتی ب ...
حس میکنم چون داغه پوست شل میشه بعد چن وقت اره؟
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
منم واقن دیگه تحمل مو و وکس ندارم میگن اگه از واجبی استفاده کنی بعدش روغن رازیانه بزنی ب مرور از بین میره هنوز امتحان نکردم ولی میخام کرم یا اسپری استفادع کنم چون از واجبی بلد نیسم استفاده کنم