2777
2789
عنوان

اپیلاسیون.......

| مشاهده متن کامل بحث + 2472 بازدید | 202 پست
نه سوالم اینه صد تومن خیلی خوبه فقط برا یه جا بدنه. اخه قیمت ندارم میگم ببینم کل بدن چقدره  وا ...

آره عزیزم من پریروز نوبت گرفتم هفته ی دیگه قراره برم برا مشاوره 

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی وقته اپیلاسیون نرفتم خیلی گرون شده لامصب...  کاشکی خواهر داشتم توخونه واسم مینداخت ... 🙄

من تا همین یکماه پیش میرفتم بیرون ولی این سری موم گرفتم و خودم کاغذ آ۴ زو مثل نوار بریدم  حتی بیکینی رو تمیز کردم خیییلی راضی ام خوبش اینه که هر وقت دیده یه ذره اومده فوری موم رو میذاری تو آب جوش و تمیز میکنی خیلی عالیه واقعا تصمیم دارم دیگه نرم سالن

منتظر اتفاقات خوبم 
آره ،آدرس یه کلینیک لیزر تو شهرتون بگیر بپرس دستگاه دایود دارین و جلسه ای چنده  تو شهر ما الکس ...

ممنون ینی راحت میشم دیگ😣

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
من تا همین یکماه پیش میرفتم بیرون ولی این سری موم گرفتم و خودم کاغذ آ۴ زو مثل نوار بریدم  حتی ب ...

حس میکنم چون داغه پوست شل میشه بعد چن وقت اره؟

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
بیکینی رو روم نمیشه واقعا 🙈🙈

منم واقن دیگه تحمل مو و وکس ندارم میگن اگه از واجبی استفاده کنی بعدش روغن رازیانه بزنی ب مرور از بین میره هنوز امتحان نکردم ولی میخام کرم یا اسپری استفادع کنم چون از واجبی بلد نیسم استفاده کنم

بچه ها لیزر به سلول ها آسیب نمیرسونه؟ ب خاطر تشعشعاتش ب ریشه مو مثلا؟؟؟ 

نه لیزر فقط سطح پوسته هیچ آسیبی به بافت داخلی بدن نمیرسونه ، کسایی که کیست دارن و بیماری پوستی دارن نباید انجام بدن

من تا همین یکماه پیش میرفتم بیرون ولی این سری موم گرفتم و خودم کاغذ آ۴ زو مثل نوار بریدم  حتی ب ...

چه عالی 

منم براهزینش دیگه نتونستم برم

چن بار مامانم پاهامو انداخت ولی بیکینی رو چطور میتونی بندازی دختر 🤗😅نصفش نکنی بیچاره شیم😂

من با خوندن تاپیکها اپیلاسیون میکنم     در حد لیزر عمل میکنه ⚡

همون پشم هام ريخت معروف؟؟؟

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

خوشااابحالتتتت 😣😣منم دلم‌میخواااد  هزینشو میدونی جلسه ای چقد؟

جلسه ای صد ،چون پوستم گندمیه دستگاه دایود رو انتخاب کردم