2777
2789
عنوان

اپیلاسیون.......

| مشاهده متن کامل بحث + 2472 بازدید | 202 پست
منم مجرد بودم این ترسو داشتم حتی وقتی ژیلت استفاده میکردم خخخه هول میشدم اصن

اره 😅😂😂 واقن لحظات سختی منم الان عقدم همش فوبیا اینو دارم ک نکنه صدمه بزنم بخودم 😑

اصلا درد نداره دختر خاله م هم میگفت وای چه جرئتی داری بعد که زد کلی ازم تشکر کرد که بهش پیشنهاد دادم ...

خب من موھا دست وپامم با اپلیدی  میزنم جونم در میاد ولی خب میارزہ ولی زیر بغلو نمیتونم تحمل کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مجرد بودم این ترسو داشتم حتی وقتی ژیلت استفاده میکردم خخخه هول میشدم اصن

خخخخ منم تازه اول بلوغم مامانم هی میگفت مواظب اونجات باش و فلانو اینا 

منم  فکر میکردم که اگه باژیلت خودمو ببرم بیچاره شدم رفته براهمین موقع شیو کردن دستوپام بدتر میلرزید و اخرسرم میبریدم وحشت میکردم

مخصوصا نواحی حساسش رو که نگو 😂😂😂

بچه ها شنیدم که لیزر کزدن بیکینی باعث میشه که حساسیتش کمتر بشه تو رابطه  ببخشید رک گفتم خواستم ...

اتفاقا من برعکس فک میکنم 

فک میکنم چون نرم و صاف شده بهتر شده ادم اعتماد ب نفسش میاد بالا همیشه هم اماده ای ببخشیدا گفتم

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
چه جوری درستش میکنید که نه شل میشه نه سفت  والا هربار افتزاح میشه و موهارو اصلا نمیکنه

پودرو بریز تو ظرف بعد کوچولو کوچولو اب بھش اضاف کن ک ن شل باشہ ن سفت  اینجوری خوب میشہ اگ یھو اب بریزی شاید شل بشہ

من دست و پامو اپلیدی میزنم ولی زیر بغلمو ژیلت ...چ جور جرئت میکنی زیر بغلتو اپلیدی میزنی،؟ درد ندارہ ...

اولین بار خیلی درد میکنه 

دو ساعت طول کشید برا من 

ولی بعد ها که ریشه مو ضعیف میشه راحت تره

با واجبی بلد نیسم کرم استفاده میکنم 

اسم کرم چیه من کرمم امتحان کردم نشده ازینجا ک میرم همدان گهگاهی اونجا رینبو میخرم تهران نیس گشتم

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
من خودم میندازم فقط به بار رفتم بیرون بعد یاد گرفتم خودم میندازم کنرم سخت بود که اونم یاد گرفتم  ...

افرین اره منم رفتم یادگرفتم به مامانم گفتم یه دوره پاهامو مینداخت ولی جاهابی دیگه رو چه طوری خودم بزنم اخه 

دقیقا منم ... افتزاح میشه یه جا موهاش میره یه جا نمیره اخرم برمیدارم ژیلت میکشم ... 

فک‌ میکردم فقط من بلد نیستم خرسندشیم دیدم ن مث منم هست خخخخ

لدفا عکس پسرمو لایک کنید اگه خوشتون اومدhttp://campaign.aptakidclub.ir/gallery/fa0d236b/😘😘