بیرون که میندازن درد دارم حتی گاهی حس میکنم تو دلم خالی میشه یا انگار ضعف میکنم ولی جالب بود خودم انداختم انتظار داشتم بیشتر درد داشته باشه ولی خیییلی کمتر بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا درد نداره دختر خاله م هم میگفت وای چه جرئتی داری بعد که زد کلی ازم تشکر کرد که بهش پیشنهاد دادم ...
اره بی حس میشه بعدش ولی خیلی نرم میشه ی مدت طولانی خیال ادم راحته
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
اصلا درد نداره دختر خاله م هم میگفت وای چه جرئتی داری بعد که زد کلی ازم تشکر کرد که بهش پیشنهاد دادم ...
منم با اپلیدی میزنم زیر بغلو واقعا خوبه ولی یبار غده در اومد زیر بغلم رفتم دکتر خیلی درد داشت ، گفت بخاطر استفاده از اپلیدیه ی مدت استفاده نکن باعث تحریکشون میشه
زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑
من چون دخترم کلن از موم انداختن بیکینی میترسم نمیدونم چرا واقن 😑😑😑😑
منم مجرد بودم این ترسو داشتم حتی وقتی ژیلت استفاده میکردم خخخه هول میشدم اصن
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...