2777
2789
عنوان

اپیلاسیون.......

| مشاهده متن کامل بحث + 2472 بازدید | 202 پست
من هر ماه اپلاسیون میرم ولی واقعا به این نتیجه رسیدم برم لیزر البته برا بیکینی زیر بغل چون غدد لنفاو ...

هیچ ربطی به غده لنفاوی و باروری نداره من کلی تحقیق کردم و از متخصص پرسیدم راجع به این مورد، چند موردم به چشم دیدم که بعد ازدواج الان چن تا بچه دارن

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑
درد نداری !؟ 

بیرون که میندازن درد دارم حتی گاهی حس میکنم تو دلم خالی میشه یا انگار ضعف میکنم ولی جالب بود خودم انداختم انتظار داشتم بیشتر درد داشته باشه ولی خیییلی کمتر بود

منتظر اتفاقات خوبم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اصلا درد نداره دختر خاله م هم میگفت وای چه جرئتی داری بعد که زد کلی ازم تشکر کرد که بهش پیشنهاد دادم ...

اره بی حس میشه بعدش ولی خیلی نرم میشه ی مدت طولانی خیال ادم راحته

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
روغنو حتمن امتحان میکنم ببینم واقعا میشه منم بلد نیستم واجبی درست کنن یا شل میشه یا سفت یا تیک تیک م ...

دقیقا منم ... افتزاح میشه یه جا موهاش میره یه جا نمیره اخرم برمیدارم ژیلت میکشم ... 

اصلا درد نداره دختر خاله م هم میگفت وای چه جرئتی داری بعد که زد کلی ازم تشکر کرد که بهش پیشنهاد دادم ...

منم با اپلیدی میزنم زیر بغلو واقعا خوبه ولی یبار غده در اومد زیر بغلم رفتم دکتر خیلی درد داشت ، گفت بخاطر استفاده از اپلیدیه ی مدت استفاده نکن باعث تحریکشون میشه

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑
هیچ ربطی به غده لنفاوی و باروری نداره من کلی تحقیق کردم و از متخصص پرسیدم راجع به این مورد، چند مورد ...

میدونم همه میگن ولی شوهرم ترسوندم گفت اگه نیم درصد یک طوری بشه من از چشم تو میبینم 

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘
بیرون که میندازن درد دارم حتی گاهی حس میکنم تو دلم خالی میشه یا انگار ضعف میکنم ولی جالب بود خودم ان ...

چطوری دل داری بکشی .‌من بارها اومدم بکشم نتونستم . 😂بیکینی رو که اصلا تجسم‌میکنم نمیشه 

من تحقیق کردم عزیزم 4 تا 6 جسلست ،جلسه اول و دوم فاصله زمانیش یک ماهه بعد از اون میشه دوماهی یبار ،و ...

یعنی کلا ششصد تومن همه جا راحت میشه دیگه درنمیاد !؟حتی اونجا!؟؟؟😥😥

لدفا عکس پسرمو لایک کنید اگه خوشتون اومدhttp://campaign.aptakidclub.ir/gallery/fa0d236b/😘😘
من چون دخترم کلن از موم انداختن بیکینی میترسم نمیدونم چرا واقن 😑😑😑😑

منم مجرد بودم این ترسو داشتم حتی وقتی ژیلت استفاده میکردم خخخه هول میشدم اصن

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
چطوری دل داری بکشی .‌من بارها اومدم بکشم نتونستم . 😂بیکینی رو که اصلا تجسم‌میکنم نمیشه 

نمیدونم ولی تونستم 

اتفاقا چند سال پیش امتحان کردم نتونستم یعنی انگار میترسیدم محکم نمیکندم کاغذ رو و موم جدا میشد بدون موها 

ولی این سری یهو کاغذ رو میکنم

منتظر اتفاقات خوبم 
خیلی وقته اپیلاسیون نرفتم خیلی گرون شده لامصب...  کاشکی خواهر داشتم توخونه واسم مینداخت ... 🙄

من خودم میندازم فقط به بار رفتم بیرون بعد یاد گرفتم خودم میندازم کنرم سخت بود که اونم یاد گرفتم