2777
2789
عنوان

شیر گاو

283 بازدید | 43 پست

سلام دوستان من دخترم شیر خشکیه تو 5 ماهه  کم کم کمکی هم براش شروع کردم حالا دیروز یکی از همسایه هامون میگفت من از 5 ماه به بچم شیر گاو میدادم با اب رقیق مکردم میدادم میخورده توهم بده ولی من شک دارم اخه یعنی برا بچه مشکلی ایجاد نمیکنه میخواستم ببینم نظر شما چیه کسی تجربه ای داره؟

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا.حساسیت زاس

پس فرنی رو با چی درست کنیم اخه

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
پس فرنی رو با چی درست کنیم اخه

میگن با شیر مادر درست کنید 😐 ولی من چون فرنی دوست دارم زیاد میپختم اونم فقط با شیر گاو

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

یه سری بچه ها ممکنه نتونن خوب هضمش کنند .

یعنی فقط بخاطر سنگینیش میگن ندین؟ اخه شیر خشکم همون شیر گاوه

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
یعنی فقط بخاطر سنگینیش میگن ندین؟ اخه شیر خشکم همون شیر گاوه

خوب شیر خشک فراوری شده ست . خام نیست که . خود شیر رو باکتری های معده و روده شون ممکنه نتونه هضم کنه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....