2777
2789
عنوان

شیر گاو

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 43 پست
میگن با شیر مادر درست کنید 😐 ولی من چون فرنی دوست دارم زیاد میپختم اونم فقط با شیر گاو

نی نی منم داره میره تو ۶ ماه میخوام فرنی رو شروع کنم اما نمیدونم با چ شیری بدم شیر پاکتی بطری نایلونی یا اب یا شیر بخدا سردرگمم

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی منم داره میره تو ۶ ماه میخوام فرنی رو شروع کنم اما نمیدونم با چ شیری بدم شیر پاکتی بطری نایلون ...

من با اب درست میکنم خیلیم خوبه

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
محلی

خب محلی ک میگن چون استرلیزه و پاستوریزه نشده حرارت ندیده خطرناکه ک😐

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
من با اب درست میکنم خیلیم خوبه

عزیزم ینی اردو اب قاطی میکنی حرارت میدی پختش با کره بهش میدی طعمش خوب میشه؟

اصلا هم خطرناک نیس بجوشون قبلش

واقعا اینجوری باشه ک خوبه مقوی هم هست مرسی گلم

عزیزم ینی اردو اب قاطی میکنی حرارت میدی پختش با کره بهش میدی طعمش خوب میشه؟

من کره هم نمیزنم اب و ارد برنج میپزه قوام اومد میدم میخوره

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
نی نی منم داره میره تو ۶ ماه میخوام فرنی رو شروع کنم اما نمیدونم با چ شیری بدم شیر پاکتی بطری نایلون ...

پاستوریزه . قبلش البته با دکترش صحبت کن .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

اصلا هم خطرناک نیس بجوشون قبلش

منم میتونم یعنی به دخترم شیر گاو بدم؟یبوست نمیشه؟

من کره هم نمیزنم اب و ارد برنج میپزه قوام اومد میدم میخوره

مرسی گلم منم از شنبه شروع میکنم بعد دو سه هفته سوپو شروع میکنم

مرسی گلم منم از شنبه شروع میکنم بعد دو سه هفته سوپو شروع میکنم

من دخترم تو 5 ماهه کره بزنم اشکال نداره؟