2777
2789
عنوان

شیر گاو

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 43 پست
پاستوریزه . قبلش البته با دکترش صحبت کن .

عزیزم من ب پسرم بستنی میدم شیری یا عروسکی اصلا حساسیت نداره خدارو شکر دوست داره بستنی ب نظرت وقتی ب بستنی شیری حساسیت نداره ب شیر هم نباید داشته باشه دیگ مسلما ن؟

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
محلی

عزیزم من الان میتونم فرنی دخترمو با شیر گاو جوشیده درست کنم؟

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم تو 5 ماهه کره بزنم اشکال نداره؟

ن کره رو میدونم ک اصلا اشکال نداره یا روغن زیتون ولی کم بزنیا

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
با آب قاطی کن بش بده..تو سوپ یا فرنیشم بریز

دخترم تو 5  ماهه ها اشکال نداره؟ والا همسایمونم گفت بده من ترسیدم ما تو خونوادمون اصلا حساسیت به چیزی نداریم دخترمم نداره حساسیت به چیزی

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
دخترم تو 5  ماهه ها اشکال نداره؟ والا همسایمونم گفت بده من ترسیدم ما تو خونوادمون اصلا حساسیت ب ...

من تو ۵ماهگی دخترم،بهداشت بم گف شیرمحلی بگیر بریز تو غذاش

http://instagram.com/_u/takhfiff1400
اره عزیزم..منم همین کارو میکردم

اگه یبوست بشه چیکار کنم؟

آب ولرم بش بده یا روغن کرچک شکمشو ماساژ بده..نترس اتفاقا شیر میزاره اسهال شه ن یبوست

ممنون از راهنماییت فردا بگم همسایمون براش شیر بیاره خونه پدرش گاو دارن

عزیزم من ب پسرم بستنی میدم شیری یا عروسکی اصلا حساسیت نداره خدارو شکر دوست داره بستنی ب نظرت وقتی ب ...

قاعدتا باید اینطور باشه . حالا ادم میتونه امتحان کنه دیگه . اگه خدای نکرده دیدی مشکل داره قطع کن

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

قاعدتا باید اینطور باشه . حالا ادم میتونه امتحان کنه دیگه . اگه خدای نکرده دیدی مشکل داره قطع کن

حتما مرسی خانومی😘😘😘😘