2777
2789
بچه های خودم دارن درس میخونن میبینم یه کم فرق داره عوضش هزارتا کلاس خصوصی و اینترنت و ...دم دستشون م ...

همون کلاس خصوصبگیا موسسه ها ....یه مافیا هستن که بچه ها و خانواده ها رو دچارش کردن،میدونی چه فشاری میاد رو بچه ها و خانواده ها بخاطر همین کلاسا و ازمونای جانبی؟من خودم بچه دارم ،خدا تومن هزینه ی کلاسو مشاور میدیم و خودشم زیر بار اون کلاسا و ازمونا داره له میشه ولی چاره ای نیس بخاد رشته ی خوب قبول شه باید مدرسه ی خوب و سختگیرتر بره و کلاس بره.من خودم کنکور دادم بخدا اگه ذره ای سختی کشیدم سال اول دانشگاه دولتی قبول شدم ،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیزی متوجه شدی به منم بگو

فهمیدم

سؤال خوب پرسیدی 😄✨

داستانش خیلی سادهتر از چیزیه که به نظر میاد.

اصطلاح Generation Z (نسل Z / نسل زد) از حروف الفبای انگلیسی میاد. ماجرا اینه👇

قبلش Generation X بود

بعدش Generation Y (که بهش میگن میلنیالها)

وقتی نوبت به نسل بعد رسید، بهصورت طبیعی اسمش شد Z، یعنی آخرین حرف الفبا

📌 یعنی «Z» مخففِ چیز خاصی نیست، فقط ادامهی ترتیب حروفه.

---

اما یه نکتهی باحال 👀

خیلیها بعداً گفتن اتفاقاً این اسم بهش میاد چون نسل Z:

با اینترنت و تکنولوژی به دنیا اومده 📱

خیلیهاش حس میکنن دنیا داره به «آخر خط»های عجیب میرسه (بحران، تغییرات سریع، فشار زیاد)

برای همین بعضیها شوخیـشوخی میگن Z یعنی Zero patience یا Zoomer 😅 (غیررسمیه)

📅 معمولاً نسل Z شامل متولدین حدود ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲ میشه

اگه بخوای، میتونم بگم فرق نسل Z با میلنیالها چیه یا چرا به نسل بعدی میگن آلفا 👶✨

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

🤏اینقد عقل نداری و در ضمن بار اخرت باشه به بچهایی که برای امثال شما نفهما خودشونو سپر بلا کردن میگی ...

عزیزم سپر کدوم بلا ؟الان بلایی از ما دفع شد ؟هیجانات باید کنترل بشه باید منطقی فکر کرد

شما حال روحیتون بهتر بود مثل ما افسرده نبودین میتونستین درس بخونین شرایط زندگی اون موقع بهتر بودکسی ...

من هم سرکار میرفتم هم دانشگاه میرفتم یه کامپیوتر زپرتی هم داشتیم برا ۷ نفر بچه بودتو خونه شب که همه میخابیدن تواون کار تایپ میکردم صفحه ای ۵۰ تا تک تومن

وااای نه الان خیلی درسا سختتر شده حتما بچه نداری ،من خودمم دانسگاه رفتم و درسمم خیلی خوب بود ولی الا ...

ایشون میگه درسای زمان قدیم سخت تر بود حالا به اون درک سوالای کنکور سال۸۰شوخیه الان سطح سوال ها هم سخت تر شده و نهایی که از کنکور سخت تر هس داره پاره مون میکنه

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

وااای نه الان خیلی درسا سختتر شده حتما بچه نداری ،من خودمم دانسگاه رفتم و درسمم خیلی خوب بود ولی الا ...

چه عجب بالاخره یکی مارو درک کرد💖💖💖

بقیه همش میکخوان همه چیو ماستمالی کنن و بگن خودشون بیشتر سختی کشیدن

درصورتی که ما هم درس هامون سخت تره هم توی شرایط خیلی خوبی بزرگ نمیشیم

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

آره به خدا مدرسه م انقدر دوربود نیم ساعت پیاده میرفتم تو سرما و برف هم که تا زانو

خوب دنیا بلاخره هزار قدم جلو رفته،دیگه نباید انتظار داشت که بچه های الان مثل ۳۰ سال پیش زندگی کنن.خنده داره اگه انتظار داشته باشی که تو سی سال درین حدم تغییری ایجاد نشده باشه

اره عزیزم دقیقا من خودم اوایل دهه ۷۰ هستم خواهرم دهه ۶۰ ولی بچه های دهه ۶۰ خیلی مسئولیت پذیرتر و دلس ...

آره عزیزم واقعا اینستا خیلی تاثیر داشته

بعنوان مثال فقط سلیقه موسیقی اینا رو نگاه کنی متوجه میشی چقدر سقوط کردن نسبت به نسل قبل

من فقط از خدا میخوام کمکم کنه بچم مثل نسل خودمون بار بیاد

حرف گوش نکن و لجباز نشه

متاهل
من هم سرکار میرفتم هم دانشگاه میرفتم یه کامپیوتر زپرتی هم داشتیم برا ۷ نفر بچه بودتو خونه شب که همه ...

عزیز گفتم خدمتتون

انگیزه که باشه

هدف اگه باشه

افسردگی اگه نباشه

همه موفقن بدون استثنا

چه عجب بالاخره یکی مارو درک کرد💖💖💖بقیه همش میکخوان همه چیو ماستمالی کنن و بگن خودشون بیشتر سختی ک ...

معلومه که شماها درساتون سختتره کلا هوشتونم خوب بالاتره.ولی بین شماها یه عده هستن اصصصصلا درسخون نیستن در مقابل یه عده هستن که مبترکونن و رقابت میلی متریه.

آره عزیزم واقعا اینستا خیلی تاثیر داشتهبعنوان مثال فقط سلیقه موسیقی اینا رو نگاه کنی متوجه میشی چقدر ...

منم دو تا دارم یکی اواخر دهه ۹۰ اون یکی ۱۴۰۰ به بعده منم تمام تلاشم میکنم

امیدوارم موفق باشی🌹

🤏اینقد عقل نداری و در ضمن بار اخرت باشه به بچهایی که برای امثال شما نفهما خودشونو سپر بلا کردن میگی ...

مطمئنی من نمیفهمم یه بار برگرد کامنت های خودت را بخون چقدر بی ادب حرف میزنی بعد از فهم و شعور حرف میزنی فهم و شعور و عقل آدم اول از طرز صحبت کردن و ادبش معلوم میشه که تو نداری چون به قول خودت نونت حتما تو نفهمیدن