2777
2789

دوتا پیشم هستن

بیشتر بخودشون میرسن خوشکلن مثل ماه تیپ میزنن

تولحظه حال خوش میگذرونن

درسشونم میخونن جوش پسرنمیزنن ولی شیطنتم میکنن

زودناراحت نمیشن باجنبن لوتی بامعرفت خوشخنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا بابام برعکس حرفای شما رو میگه اشکال نداره دیپلم انسانی دارم بفرمایبد هر سوالی دارید بپرسید

بخدا سوال کنکورشون سال هشتاد این بود کبد انسان کدوم سمته

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش

اتفاقا بابام برعکس حرفای شما رو میگه اشکال نداره دیپلم انسانی دارم بفرمایبد هر سوالی دارید بپرسید

وااای نه الان خیلی درسا سختتر شده حتما بچه نداری ،من خودمم دانسگاه رفتم و درسمم خیلی خوب بود ولی الان میبینم چقدر دخترم باهوشتره و چه چیزایی حل میکنه که ما تو عمرمون ندیدیم زمان ما خداییش درسا بچه بازی نسبت به الان

بچه های خودم دارن درس میخونن میبینم یه کم فرق داره عوضش هزارتا کلاس خصوصی و اینترنت و ...دم دستشون م ...

بچه هات کجا درس میخونن دقیقا که مجازی بشه خوشحال میشن درساتون یکم فرق داره

زمین شناسی تاحالا از نزدیک دیدی؟

کاربری دست 3 نفره😂😂 فعلا ثنام

عقلشون کم بود آدرنالینشون زده بود بالا گلم فعلا که فشار شما بالاست بی ادب حرف میزنی مثلا رفتن جلو گل ...

🤏اینقد عقل نداری و در ضمن بار اخرت باشه به بچهایی که برای امثال شما نفهما خودشونو سپر بلا کردن میگید بی عقل

البته این حرفا از همین شماها انتظار میره چون نونتون تو نفهمیدنه

ریپلای هم نکن حوصله بحث با ادمای بی عقلو ندارم💖💖

آره متاسفانه نسل جدید انتظارش اینکه یه شبه به همه چی برسه ولی ما یادگرفته بودیم باید تلاش کرد

خیر پدر و مادر فامیل و دوست و اشنا از شما انتظار های عجیب نداشتن و ما تلاش کردیم ولی انقدر بی انصافی دیدیم که هیچی جاش پر نکرد من تیزهوشان خوندم و فقط۴نفر از مدرسه ما قبول شد اوج انصاف اونجایی بود که یکیشون سهمیه داشت و بقیه نفرات اول کلاس بودن و از تابستون دهم معلم خصوصی داشتن و به لطف پول باباشون سال اخر مدرسه نیومدن

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

بچه های خودم دارن درس میخونن میبینم یه کم فرق داره عوضش هزارتا کلاس خصوصی و اینترنت و ...دم دستشون م ...

شما حال روحیتون بهتر بود مثل ما افسرده نبودین میتونستین درس بخونین شرایط زندگی اون موقع بهتر بود

کسی که حال روحی خوبی نداشته باشه هرچقدرم کلاس خصوصی بره فایده ای نداره

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

اره عزیزماینا سختی ندیدن فکر میکنن واسه دهه شصت و هفتاد گل و بلبل بودهما تو خونه، مثل یه مادر بودیم ...

اره عزیزم دقیقا من خودم اوایل دهه ۷۰ هستم خواهرم دهه ۶۰ ولی بچه های دهه ۶۰ خیلی مسئولیت پذیرتر و دلسوز تر از ما بودن کلا اون دهه ها بچه ها منطقی تر فکر میکردن الان خیلی هیجانی تر تصمیم میگیرن البته تاثیر فضای فضای مجازی رو نباید نادیده گرفت

بچه هات کجا درس میخونن دقیقا که مجازی بشه خوشحال میشن درساتون یکم فرق داره زمین شناسی تاحالا از نزدی ...

کلاس خصوصی هم میرن من و پدرش از خودمون میزنیم که اونا به یه جایی برسن معدل من با این همه سختی ۱۹ بود تو رشته ریاضی فیزیک دانشگاه دولتی قبول شدم بدون هیچ امکاناتی ولی بجه های الان میانگین نمراتشون زیر ۱۰

تازه اینم یادم رفت بگم

دم به دیقه تعطیلن

باد میاد تعطیل میشن

به شدت هم درس نخون هستن

یه جایی خوندم که میانگین معدلهای این نسل حدود ۱۰ ۱۱ هست

ما که انقدر منضبط و درسخون بودیم یه زندگی معمولی داریم

خدا به داد اینا برسه که توقع دارن ره صد ساله رو یه شبه برن

خدا کنه بچه من شبیه دهه شصت و هفتاد تربیت بشه نه هشتاد و نود

متاهل