2777
2789
چرا بچگی نکردن اتفاقا خیلی هم بچگی کردن همه چی را پدر ومادر مهیا کردند یه درس باید میخوندن که اونم ن ...

همشونم اینجوری نیستن😐

درضمن ما مثل شما هیچ وقت تو کوچه بازی نکردیم...

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

درسته از نظر خانوادگی از ما دهه شصتیا خیلی بهتر بودن ولی اجتماعی خیلی بد بود شرایطشون،حتی یه مدرسه ی ...

مجازی بده مگه خودشون که خیلی دوست دارن ۲ تا بچه دارم نذاشتم آب تو دلشون تکون بخوره ولی خودم ت بچگی هر بدبختی را کشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب طبق قائده اصلی دهه هشتاد حساب میشی کلا خوبع:)😂💖🎀

دهه هشتادیا عالین🛐🛐🛐

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

مجازی بده مگه خودشون که خیلی دوست دارن ۲ تا بچه دارم نذاشتم آب تو دلشون تکون بخوره ولی خودم ت بچگی ه ...

اون بچهای توین ک حوصله ندارن برن مدرسع مجازی دوس دارن

منی ک کنکوریم یازدهمم درسام یکی سخت تر یکی دیگه کنکورم وسط جنگ و هزار بدبخت دیگ جی بگم؟

کاربری دست 3 نفره😂😂 فعلا ثنام

با عرض معذرتیه نسل که اکثرشون (نه همشون) متاسفانه به هیچ ارزشی پایبند نیستن و پوچ و بی هدف و پرمدعا ...

اتفاقا نسل ما خیلی ارزش مدار تر از نسلای دیگهاس.

اون چیزی که شما میگی تابوعه که نه ما به تابو ها پایبند نیستیم.

و اینکه بله معتقدیم احترام ی چیز دو طرفه اس و کسی قرار نیست چون فقط بزرگتره احترامش واجب باشه.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
مجازی بده مگه خودشون که خیلی دوست دارن ۲ تا بچه دارم نذاشتم آب تو دلشون تکون بخوره ولی خودم ت بچگی ه ...

من دو تا بچه دارم شرایط زندگی خانوادگیشون صدبرابر شاید هزار برابر بهتر از خودم بوده ولی خوب دیگه کرنا رو دیدن جنگو دیدن،ناامنی جنگ داخلی،تازه خیلی از مجازی شدن ضربه خوردن مخصوصا دختر بزدگم دوست نداره مجازی بشه

شما چند سالتونه؟

من متولد ۶۷ هستم عزیزم

ما نسل سوخته بودیم

کنکور سخت. ظرفیت دانشگاه کم. امکانات کم. کار پیدا کردن سخت. تو اوج جوونیمون هم تحریم و تورم و گرونی

ولی ارزشها واسمون معنا داشت. پدر و مادر واسمون جایگاه داشت. به یه چهارچوبی پایبند بودیم

الان که دهه هشتادیا انقدر امکانات دارن خوشی زده زیر دلشون

البته مقصر نحوه تربیت پدر مادرشونه

بازم میگم اکثرشون. نه همشون

متاهل
دیگه وقتی نمیتونه درک کنه چرا باید وقت خودتو هدر بدی😂

همون دیگه اعصابمو از سر راه نیاوردم که

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A