2777
2789
ببخشید مگه ما اینطوری نبود؟

ما هم کم بدبختی نکشیدیم ولی این طفلکا از وقتی چشم باز کردن دنیا ی دوره عادی و معمولی بهشون نشون نداده

حداقل ما کودکیمون باز به نسبت یکم نرمال تر بود.

الان همش مدرسه ها تعطیل تهدید جنگ قبلترشم که چند سال کرونا و قرنطینه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این همه چی والا خوشبخت ترین نسل بودن هرخونه یه بچه یا دوبچه بوده پدر و مادر همه چی را تامین میکردن ا ...

بله درست میفرمایید 😂

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A

راستش منم ۷۹ دهه هشتاد حساب میکنم😂خوبه اتفاقا هر دهه که دوست داری بگو همونی🤌🏻

نهههه من نمیخوام دهه نودی باشم هعیی☹️🤣اصلا شبیهشون نیستم

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

این همه چی والا خوشبخت ترین نسل بودن هرخونه یه بچه یا دوبچه بوده پدر و مادر همه چی را تامین میکردن ا ...

درسته از نظر خانوادگی از ما دهه شصتیا خیلی بهتر بودن ولی اجتماعی خیلی بد بود شرایطشون،حتی یه مدرسه ی درست نمیرن همش مجازی مجازی

همین که بچگی نکردیم نفهمیدیم نوجوونی یعنی چی همین که الان جوانم ولی نباید پی خوشیم باشیم باید به فکر ...

چرا بچگی نکردن اتفاقا خیلی هم بچگی کردن همه چی را پدر ومادر مهیا کردند یه درس باید میخوندن که اونم نخوندن معدلشون زیر ۱۰ شد

خب چراy نه؟؟

نمیدونم🤣🤣🤣

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

اونا که بچن هنوز ممکنه روزای خوشو ببینن ما تموم بچگیمون و نوجوانی و الآنم جوونیمون و سوختیمکرونا،جنگ ...

امیدوارم واقعا اونا روزای خوش رو ببینن

از ما که گذشت پیر شدیم تو جوونی

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
چرا بچگی نکردن اتفاقا خیلی هم بچگی کردن همه چی را پدر ومادر مهیا کردند یه درس باید میخوندن که اونم ن ...

هیچ هم بچگی نکردن

من فیلمایی ک مال دهه شصتن میبینم گریم میگیره از بس ک خوشن و خوبن

کاربری دست 3 نفره😂😂 فعلا ثنام

نهههه من نمیخوام دهه نودی باشم هعیی☹️🤣اصلا شبیهشون نیستم

خب طبق قائده اصلی دهه هشتاد حساب میشی کلا خوبع:)😂💖🎀

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨

با عرض معذرت یه نسل که اکثرشون (نه همشون) متاسفانه به هیچ ارزشی پایبند نیستن و پوچ و بی هدف و پرمدع ...

کجا بچه هامون بی ادبن فقط نمیخوام مثل نسلای قبل توسری خور باشن حالا اینکه برا حقشون میجنگن رو شما اسمشو گذاشتی پوچ ولی هدف دیگه مشکل خودته

قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه درآینه ها میبینمش