دوستان شما سبک سیاه قلم رو بیشتر می پسندین یا رنگ روغنی؟
من هر دوتاشو قبلا رفتم ولی الان میخوام یکی رو حرفه ای برم اگه تجربه دارید ممنون میشم بگید ❤
کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀
کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀
خیلی قشنگه اون لحطه که تابلو تموم میشه و به شاهکاری که به وجود آوردی نگاه میکنی :))
آره واقعا
اکریلیک یه خوبی داره اینکه سریع خشک میشه و نتیجه رو زودتر می بینی
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره واقعا اکریلیک یه خوبی داره اینکه سریع خشک میشه و نتیجه رو زودتر می بینی
موافقمم
اگه مثل من میری کلاس میتونی هر دو را بری یه طرح سیاه قلم کار کنی طرح بعدی رنگ و روغن
اتفاقا اینجوری میکردم چند سال ولی به سرم زده حرفه ای برم مثلا هر کدومو ۳ سال جداگانه
سیاه قلم چیز سختی نداره یعنی با یکسال کار کرد میشه حرفه ای شد
اوهوم
وسایلش هم استادش باید طبق سبکش بگه ولی سیاه قلم ابتدایی مداد ب هاش به ۶ به ۸ پاک کن و تراش و دفتر مخصوص میخواد