2777
2789
عنوان

نقاشیی

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 24 پست
سیاه قلم

مرسی❤

کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

خیلی قشنگه اون لحطه که تابلو تموم میشه و به شاهکاری که به وجود آوردی نگاه میکنی :))

آره واقعا

اکریلیک یه خوبی داره اینکه سریع خشک میشه و نتیجه رو زودتر می بینی

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا اکریلیک یه خوبی داره اینکه سریع خشک میشه و نتیجه رو زودتر می بینی

موافقمم

کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

اگه مثل من میری کلاس میتونی هر دو را بری یه طرح سیاه قلم کار کنی طرح بعدی رنگ و روغن

اتفاقا اینجوری میکردم چند سال ولی به سرم زده حرفه ای برم مثلا هر کدومو ۳ سال جداگانه

سیاه قلم چیز سختی نداره یعنی با یکسال کار کرد میشه حرفه ای شد

اوهوم

حتما ببرش هزینه اش یک جوری سرمایه گذاریه منم از ۸ تا ۱۴ سالگی رفتم متاسفانه بخاطر درس ولش کردم

وسایلاش چیا هستن؟ینی میگید سیاه قلم خوبه؟بیشتر چهره و انیمه میکشه

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

وسایلاش چیا هستن؟ینی میگید سیاه قلم خوبه؟بیشتر چهره و انیمه میکشه

ببین کدوم رو علاقه داره

وسایلش هم استادش باید طبق سبکش بگه ولی سیاه قلم ابتدایی مداد ب هاش به ۶ به ۸ پاک کن و تراش و دفتر مخصوص میخواد