2777
2789
عنوان

نقاشیی

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 24 پست
سیاه قلم

مرسی❤

کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

خیلی قشنگه اون لحطه که تابلو تموم میشه و به شاهکاری که به وجود آوردی نگاه میکنی :))

آره واقعا

اکریلیک یه خوبی داره اینکه سریع خشک میشه و نتیجه رو زودتر می بینی

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره واقعا اکریلیک یه خوبی داره اینکه سریع خشک میشه و نتیجه رو زودتر می بینی

موافقمم

کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀

اگه مثل من میری کلاس میتونی هر دو را بری یه طرح سیاه قلم کار کنی طرح بعدی رنگ و روغن

اتفاقا اینجوری میکردم چند سال ولی به سرم زده حرفه ای برم مثلا هر کدومو ۳ سال جداگانه

سیاه قلم چیز سختی نداره یعنی با یکسال کار کرد میشه حرفه ای شد

اوهوم

حتما ببرش هزینه اش یک جوری سرمایه گذاریه منم از ۸ تا ۱۴ سالگی رفتم متاسفانه بخاطر درس ولش کردم

وسایلاش چیا هستن؟ینی میگید سیاه قلم خوبه؟بیشتر چهره و انیمه میکشه

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

وسایلاش چیا هستن؟ینی میگید سیاه قلم خوبه؟بیشتر چهره و انیمه میکشه

ببین کدوم رو علاقه داره

وسایلش هم استادش باید طبق سبکش بگه ولی سیاه قلم ابتدایی مداد ب هاش به ۶ به ۸ پاک کن و تراش و دفتر مخصوص میخواد