دوستان شما سبک سیاه قلم رو بیشتر می پسندین یا رنگ روغنی؟
من هر دوتاشو قبلا رفتم ولی الان میخوام یکی رو حرفه ای برم اگه تجربه دارید ممنون میشم بگید ❤
کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀
من کار میکنم حرفه ای فعلا سبک سیاه قلم بستگی به خودت و علایق خودت داره ببین خودت چی دوست داری
اوهومم دقیقا من راستش هر دو رو خیلی دوست دارم ولی گفتم نمیشه هر دو رو پیش برد انگار حرفه ای یاد نمیگیرم ....
کاربر قدیمی هستم....تو مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀
حتما ببرش هزینه اش یک جوری سرمایه گذاریه منم از ۸ تا ۱۴ سالگی رفتم متاسفانه بخاطر درس ولش کردم
چرا نمیشه برو پیش ی استاد عالی اول سیاه قلم حرفه ای شو بعد رنگ و روغن هر دو با هم نه
دقیقا این کارو کنم خیلی خوب میشه ممنونم از نظرت عزیزم ❤🫂
و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...
فقط رنگ روغن حیف که گرونه مجبورم با اکریلیک کار کنم
خیلی قشنگه اون لحطه که تابلو تموم میشه و به شاهکاری که به وجود آوردی نگاه میکنی :))
رنگ و روغن برو روح داره منم خودم سیاه قلم کار میکنم میخام برم آبرنگ
هردو رو خیلی دوست دارم دوست دارم تو هر دوشون حرفه ای شم :)