2777
2789
عنوان

قهر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 56 پست

شوهر منم قهر میکرد اوایل یک هفته دوهفته وای چه روزایی رو گذروندم حامله بودم بعدشم با گریه به بچم شیر میدادم،مقصر هم خودم بودم چون خیلی لیلی به لالاش گذاشته بودم اونم فکرمیکرد کیه، تا ابنکه دیدم نه اینجوری نمیشه بعدش هرچقدر قهر میکرد دیگه محلش نمیدادم خیلی سخت بود توی یه محیط ساکت و قهری بخوام بچه رو بزرگ کنم ولی تحمل کردم اصلا محلش نمیدادم تا خودش بیاد الان درسته گذاشته کنار ولی خب خودم فرسوده شدم بنظرم شما هم به فکریه راه حل جدی باش، از یه بزرگتر که ازش حساب میبره کمک بگیر یا محلش نده سرتو با بچه هات گرم کن فکرکن اصلا شوهر نداری یه مدت دیگه شاید درست شه شوهرمنم درونگراس

یکی از دوستام تعریف میکرد چند باری شوهرش قهر کرده ایشون هم همون روزای قهر هی رفته برا خودش خرید و کافه و گشت و گذار و آرایشگاه و هی استوری کرده 🤣 اینم میبینه نه قهر کنم بیشتر بهش خوش میگذره دیگه اصلا قهر نکرده سالهاست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اکثر مواقع مردی که انقدر راحت قهر میکنه واسه زوج درمانی و مشاوره هم همکاری نمیکنه چون اصلا احساس نیا ...

ما مشکل خیلی خاصی نداریم دو تا بچه داریم مالی هم بد نیستیم تنها مشکل روابط ما دو تاس

اینکه دو تا شخصیت کاملا متفاوتیم

و انتظاراتمون از هم فرق داره

من به شدت احساسی برونگرا

اون خیلی سردو درونگرا

از اون مردایی که فک میکنه زن با مادر فولاد زره باشه و در برایر ناملایمات زندگی قوی باشه

منم نیستم

بی نهاین حساسو ضعیف

مشکلات زندگی من عصبانی میشم انتظار دارم منو بفهمه ولی اون جای درک پرخاش میکنه و بعدم قهر

خب روش شمام غلطه

چند سالتونه هر دو؟چند وقته ازدواج کردید؟

تحصیلات جفتتون و شغلش چیه؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

اسی شوهرت کار خونه یا اشپزی بلده انجام میده؟

ما ویتی قهریم میگم پاشو غذا بخر یا فلان چیزو درست کن بخوریم یه میگم فلان کارو بکن در روز فقط یکی دو جمله اینجوری میگفتمکم کم تو هر عوا یخش باز میشد ولی من لبخند و صحبت روزمره باهاش نداشتم حالا الان تو قهرا بهتر شده همون روز اشتی میکنیم معمولا

البته منم دیکه اصلا گیر سه پیچ نمیدم بحث کنیم

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

یکی از دوستام تعریف میکرد چند باری شوهرش قهر کرده ایشون هم همون روزای قهر هی رفته برا خودش خرید و کا ...

یه برادر داره الان ده ساله با زنش قهرن و جدا زندگی میکنن ولی جدا نشدن

ااا پس همدردیم، منم دقیقا منتظر همینم، نی نی شما هم الان بیرون میبرینشخیلی زود خسته میشه گریه میکنه؟ ...

اره پشیمون میشیم از یه جا رفتن

من سعی میکنم تو خونه باهاش بازی کنم خسته بشه موقع خوابش که میشه میریم با ماشین دور میزنیم یکم بیقرای میکنه ولی دو سه دیقه ای شیرشو میخوره خوابش میبره

البته اگه طولانی ماشین وایسته باز بیدار میشه داستان میشه

تازه قهر که میکنه فقط میره تو یه اتاق حتی غذا هم نمیخوره انگار با تمام دنیا قهره

اسی مال منم دقیقا اینجوری بود انگار میره تو کما راه حل دادم انجام بده ببین درست میشه

اره پشیمون میشیم از یه جا رفتنمن سعی میکنم تو خونه باهاش بازی کنم خسته بشه موقع خوابش که میشه میریم ...

باز خوبه توو ماشین میخوابه، دختر من فقط رو پا، هرجا باشیم کوفتم میکنه ، امیدم فقط به بزرگتر شدنو بهتر شدنشه

تحصیلات ارشد من کارشناسی۲۳ ساله ازدواج کردیم

فکر کردم تازه ازدواج کردید.بچه هاتونم باید بزرگ باشن

تو این ۲۳ سال همیشه وضعتون اینجوریه؟

چند سالتونه هر دو؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
ما مشکل خیلی خاصی نداریم دو تا بچه داریم مالی هم بد نیستیم تنها مشکل روابط ما دو تاس اینکه دو تا شخص ...

میفهممت. حس سرزندگی خودت رو حروم و حیف نکن و سعی کن عشقت رو به بچه هات و یه هنر چیزی بدی.

از اول اینجوری بود یا یهو اینجوری شد؟اگه یهو اینجوری شده خوب میشه احتمالا بعدا

باز خوبه توو ماشین میخوابه، دختر من فقط رو پا، هرجا باشیم کوفتم میکنه ، امیدم فقط به بزرگتر شدنو بهت ...

اگه خیلی خسته باشه اره تو ماشین میخوابه

ایشالا اکثرا میگن از دوسالگی یکم بهتر میشه شرایط ببینیم چطور میشه🤧