2777
2789
عنوان

قهر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 56 پست
خوش به حالت ❤️ چه زن قوی هستی چجوری نصف ماه تنها میمونی؟ بچه هم داری؟

چاره ای نیس چون فشار زندگی رومه و تنهایی

توقع دارم وقتی میاد درکم کنه یا کمی توجه ولی فقط سردی بی مهری میبینم بعد که عصبانی میشمو اعتراض میکنم در جوابش قهر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوسالگی؟! یا خدا ، من که پاره پوره میشم تا اون موقع🤣🤣

🤣🤣دختر تو هم از چهارماهگی به بعد نه شیر درست حسابی میخوره نه خوب میخوابه فقط بازی میخواد؟ اونم زود حوصله اش سر میره🤦🏻♀️🤦🏻♀️

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

چاره ای نیس چون فشار زندگی رومه و تنهایی توقع دارم وقتی میاد درکم کنه یا کمی توجه ولی فقط سردی بی مه ...

حق داری زن ها حساسند ، توی مدتی که نیست در ارتباط نیستید؟ بچه داری باهاش خودتو سرگرم کنی؟

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🤣🤣دختر تو هم از چهارماهگی به بعد نه شیر درست حسابی میخوره نه خوب میخوابه فقط بازی میخواد؟ اونم زود ...

دقیقا، دهنمو سرویس کرده قشنگ🤣🤣 بازیگوش شده خیلی، اخیرا هم غلت میزنه میاد روشکمش باز گریه میکنه که برم گردون دوباره غلت بزنم، داستانیه واسه خودش، شیرشم کم شده

دقیقا، دهنمو سرویس کرده قشنگ🤣🤣 بازیگوش شده خیلی، اخیرا هم غلت میزنه میاد روشکمش باز گریه میکنه که ...

وای اره دقیقااا مال من لپاش اب رفته🥺

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

حق داری زن ها حساسند ، توی مدتی که نیست در ارتباط نیستید؟ بچه داری باهاش خودتو سرگرم کنی؟

بله بچه دارم ولی اخرش ادم نیاز به توجه و محبت همسرش داره

من از خانواده هم دورم و تنهام

وااااا. این چه نسخه ایی بود. چقدر جدا شدن براتون راحته.خب میتونن برن زوج درمانی مشاوره. بشینه جدی با ...

ادم قهر قهرو درست نمیشه هیچوقت با این اخلاقی ک شوهرش داره فکر نکنم حتی بخاد بره زوج درمانی اگر مردی زنش رو دوست داشته باشه هیچوقت ۲۰روز بی خبر نمیمونه

بله بچه دارم ولی اخرش ادم نیاز به توجه و محبت همسرش دارهمن از خانواده هم دورم و تنهام

اره این یه نیاز غریزیه اما همین ک تا حالا تحمل کردید خیلی کار بزرگیه امیدوارم منم یه روزی مثل شما صبور بشم

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40