2777
2789
عنوان

قهر همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 57 پست
وااااا. این چه نسخه ایی بود. چقدر جدا شدن براتون راحته.خب میتونن برن زوج درمانی مشاوره. بشینه جدی با ...

واقعا هم یجوری به همه میگن جدا شو انگار جدا شدن راحته یه شاهزاده ایده آلش با اسب سفید میاد

هرکی یه ایراداتی نداره هیشکی کلنل نیس چه بسا ما خودنونم کامل نیستیم باید بسازیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان این وقت روز کجا میری گردش؟

پارک پاساژ دم عیدی همه جا هم شلوغه جنس جدیدم اوردن برو فقط تماشا کن لازمم نیس چیزی بخری

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

پارک پاساژ دم عیدی همه جا هم شلوغه جنس جدیدم اوردن برو فقط تماشا کن لازمم نیس چیزی بخری

منکه بچه چهارماهه دارم فعلا نمیتونم ، فقط امیدم به اینه که بزرگتر شه به زندگی عادی برگردم😞

منکه بچه چهارماهه دارم فعلا نمیتونم ، فقط امیدم به اینه که بزرگتر شه به زندگی عادی برگردم😞

وای دقیقا منممممم چهارماهشه همشمنتظرم هوا خوب شه با کالسکه برم بیرون هرچند کالسگه هم با این آسفالت داغون خیلی خسته ام میکنه

وااااا. این چه نسخه ایی بود. چقدر جدا شدن براتون راحته.خب میتونن برن زوج درمانی مشاوره. بشینه جدی با ...

اکثر مواقع مردی که انقدر راحت قهر میکنه واسه زوج درمانی و مشاوره هم همکاری نمیکنه چون اصلا احساس نیازی به زندگی و همسرش نداره. جدا شدن راهکار منطقی هست ولی معمولا با توجه به شرایط باید تصمیمای دیگه ای گرفت

اصلا و ابدا کلا شخصیت عجیبی داره انگار یخ زده

شوهر منم یخ میزنه نه میخوره نه میخوابه نه حرف میزنه نه حموم میره 😐فقط دراز میکشه یه وری میره اینستا فوتبال میبینه

وای دقیقا منممممم چهارماهشه همشمنتظرم هوا خوب شه با کالسکه برم بیرون هرچند کالسگه هم با این آسفالت د ...

ااا پس همدردیم، منم دقیقا منتظر همینم، نی نی شما هم الان بیرون میبرینشخیلی زود خسته میشه گریه میکنه؟ دختر من اصلا بیرونو دوس نداره ماشینو دوس نداره مهمونی اصلا هیچ جا، غصم گرفته با این خلقیاتش