2789
عنوان

گرونی😰

1101 بازدید | 41 پست

من تقریبا 12 سال پیش دانشجو بودم..اون موقع ها با صدهزار تومن میتونستم قشنگ یه هفته زندگیمو بگذرونم. پول رفت و برگشت. نان، خوراکی، مواد غذایی،و...

یادمه یبار یه تن ماهی خریدم 8 هزار تومن.بعد هی میگفتم واااای چقدر گرونه کاشکی نمیخریدم😢..

.

بعد الان قیمتارو با اون دوران مقایسه میکنم..احساس میکنم از اون زمان ها 30 .40 سال گذشته نه12 -11 سال...انقد که تورم بوده و قیمتا شدید بالا رفته💔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچی مثل خرجای سوپرمارکتی جیب آدمو خالی نمیکنه

آدم وقتی خونه پدرشه متوجه نمیشه که این خمیر دندون، این شیر این میوه چقدر پولشه بعدا مستقل میشی متوجه میشی واقعا سخته وگرنه بابا خیلی هم بی عرضه نبود

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
هیچی مثل خرجای سوپرمارکتی جیب آدمو خالی نمیکنهآدم وقتی خونه پدرشه متوجه نمیشه که این خمیر دندون، این ...

دقیقا

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده