2777
2789
عنوان

گرونی😰

644 بازدید | 41 پست

من تقریبا 12 سال پیش دانشجو بودم..اون موقع ها با صدهزار تومن میتونستم قشنگ یه هفته زندگیمو بگذرونم. پول رفت و برگشت. نان، خوراکی، مواد غذایی،و...

یادمه یبار یه تن ماهی خریدم 8 هزار تومن.بعد هی میگفتم واااای چقدر گرونه کاشکی نمیخریدم😢..

.

بعد الان قیمتارو با اون دوران مقایسه میکنم..احساس میکنم از اون زمان ها 30 .40 سال گذشته نه12 -11 سال...انقد که تورم بوده و قیمتا شدید بالا رفته💔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پراید ۴ تومنی یادمه

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خودم نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊

هیچی مثل خرجای سوپرمارکتی جیب آدمو خالی نمیکنه

آدم وقتی خونه پدرشه متوجه نمیشه که این خمیر دندون، این شیر این میوه چقدر پولشه بعدا مستقل میشی متوجه میشی واقعا سخته وگرنه بابا خیلی هم بی عرضه نبود

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

یادمه منو مامانم بابام با ۵۰هزارتومن خرید عید میکردیم

یعنی یه تراول

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خودم نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊

هیچی مثل خرجای سوپرمارکتی جیب آدمو خالی نمیکنهآدم وقتی خونه پدرشه متوجه نمیشه که این خمیر دندون، این ...

دقیقا

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده