2777
2789
عنوان

گرونی😰

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 41 پست

بستنی کیم ۵۰۰ تومنی رو یادتون میاد؟ هعی

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

اگه دقت کنی ارزش پولمون کمه، من تو یه شهر مرزیم نزدیک عراق هروروز عربا میان شهرمون واسه خرید و دکتر میرن دماغ عمل میکنن برای اونا خیلی ارزونه ولی این کارا برای ما گرونه چون پول اونا ارزشش از پول ما بیشتره

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عروسی کردم تمام سکه یک ودویست بود یخچال فریزر خونه رو اعیونی پر کردم شد پونصد هزار تومن صفر تا صد مواد غذایی امروز خرید بودم تنقلات بچه و شوهرم وخودم خریدم بدون برنج گوشت روغن با بهداشتیا خونه دستمال ها شوینده اینا شد پونزده تومن مغزم سوت کشید همش دارم غصه میخورم اونیی ک حقوقش سی تومن چیکازکنه اون ک چند تا بچه داره چیکار کنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

همه این گرونی ها از سال 97 شروع شد که ترام ایران رو تحریم کرد اگر میذاشتن همینجوری ادامه پیدا کنه دلار 15 هزار تومان بود و سکه 7 میلیون و طلا هم گرمی 670 هزار تومان بود از سال 57 تا 96 قبل از تحریم ها اگر همین روند ادامه پیدا میکرد از هوش مصنوعی پرسیدم

اگه دقت کنی ارزش پولمون کمه، من تو یه شهر مرزیم نزدیک عراق هروروز عربا میان شهرمون واسه خرید و دکتر ...

دقیقا .همه جا گرونی هست ولی هیچ جای دنیا پولشون اندازه پول ما بی ارزش نیست

من سال90دانشجو بودمبعد کارم میکردم حقوقم 400هزار تومن بود بهترین خرج میکردم تنهایی زندگی میکردم اجار ...

جدییی

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

من یادمه ۱۳ سالم بود ساندویچ فلافل ۲۰۰ تومن میخوردم الان ۲۰۰ هزار تومن شده🤕

سال ۹۳ دانشجو بودم ساندویچ فلافل سلف سرویس دوهزار بود

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

جدییی

اره واقعا فک کن پول اضاف میاوردم هر چند ماه میرفتم ربع سکه میگرفتم

ولی فک کن اونموقع بنظرم سکه تمام حول حوش 1300بود شایدم الان گرمی شده 19تومن

الانم حقوقم 30تومن هس

هشتم گرو نه هس🥲

پسرم

اره واقعا فک کن پول اضاف میاوردم هر چند ماه میرفتم ربع سکه میگرفتم ولی فک کن اونموقع بنظرم سکه تمام ...

ای بابااا سکه هاتو چیکار کردی

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

نگه داشتم روز مبادااخرشم ازین خراب شده باید رفت ادم تا ی جایی تحمل میکنه بعدش واقعا کشش ندارهمن ک دی ...

منم همش ب همین فکر میکنم

کار خوبی کردی ک نگهشون داشتی♡