2777
2789
عنوان

عمل لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 23 پست
با لیزر عمل کردن

بله ، الان دیگه فکر کنم همه با لیزر عمل میکنن، من خودم کادر درمانم و تو بیمارستان خودمون عمل کردم و سر عمل بالا سرش بودم خود عمل اصلا سخت نیست و تایمش کوتاه هستش در حد یک ربع اینا زمان میبره

بله ، الان دیگه فکر کنم همه با لیزر عمل میکنن، من خودم کادر درمانم و تو بیمارستان خودمون عمل کردم و ...

خیلی ممنوونم لطف کردین

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله ، الان دیگه فکر کنم همه با لیزر عمل میکنن، من خودم کادر درمانم و تو بیمارستان خودمون عمل کردم و ...

الان نمیدونید هزینه عمل لوزه چقدره حدودی

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

سلام عزیزم خوبی میگم یه حانوشته بودی تو دوران بارداری شربت پرومتازین میخوردی برای تهوع اینا عوراض ند ...

ن عزیزم برای من ک نداشت

سلام من میخاستم برای تاپیک پربازید شما کامنت بزارم دیدم قفله، راجع به اینکه گفتید دختر خانم سیاسی هستن و انقلابی و برادر زاده شما اهل سیاست نیستن بنظرم مهمترین دلیل رو خودتون بیان کردید و بدون تعارف و محترمانه بگید اقا پسر و دختر خانم از لحاظ اعتقادات و طرز فکر مثل هم نیستن متاسفانه ،این موضوع برای خود من پیش اومد وقتی فهمیدم اقا پسر اعتقادات خاصی دارن ندید رد کردم اینجوری برای اونا این مسئله پیش نمیاد که ظاهر رو پسند نکردن امیدوارم پیام رو ببینید