سلام کسی هست اخیرا برای بچش عمل لوزه انجام داده باشه میشه بگین چطوری بود ممموون
جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
بله ، الان دیگه فکر کنم همه با لیزر عمل میکنن، من خودم کادر درمانم و تو بیمارستان خودمون عمل کردم و سر عمل بالا سرش بودم خود عمل اصلا سخت نیست و تایمش کوتاه هستش در حد یک ربع اینا زمان میبره
بله ، الان دیگه فکر کنم همه با لیزر عمل میکنن، من خودم کادر درمانم و تو بیمارستان خودمون عمل کردم و ...
خیلی ممنوونم لطف کردین
جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله ، الان دیگه فکر کنم همه با لیزر عمل میکنن، من خودم کادر درمانم و تو بیمارستان خودمون عمل کردم و ...
الان نمیدونید هزینه عمل لوزه چقدره حدودی