2777
2789
عنوان

عمل لوزه

75 بازدید | 18 پست

سلام کسی هست اخیرا برای بچش عمل لوزه انجام داده باشه میشه بگین چطوری بود ممموون

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من لوزه داشتم انقد نرفتم عمل خودش خوب شد😂

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لوزه ممکنه رو شنوایی اثر بزاره مرتب سرما بخوره خرو پف کنه بدخواب بشه دندوناش زود خراب بشن موقع تنفس با دهان باز نفس بکشه اگر لوزه بزرگ داره حتما عمل کن ولی داروی بیهوشی هم عوارض داره بین بد و بدتر انتخاب کن

لوزه ممکنه رو شنوایی اثر بزاره مرتب سرما بخوره خرو پف کنه بدخواب بشه دندوناش زود خراب بشن موقع تنفس ...

دقیقا بچم همین مشکلاتو داره هم شبا با دهان باز میخابه هم خروپف شبانه هم اینکه همش خلط داره و پاییز و زمستون مریضه ینی کلافه شدم بخاطرهمین میخام عمل کنم براش

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

دقیقا بچم همین مشکلاتو داره هم شبا با دهان باز میخابه هم خروپف شبانه هم اینکه همش خلط داره و پاییز و ...

ی نوار گوش بگو دکتر بگیره اگر خیلی،بزرگه عمل کن چون بیهوشی عوارض داره ولی عمل بشه خیلی آروم میشه بدخوابی ول میشه زیاد مریض نمیشه خروپف میره

ی نوار گوش بگو دکتر بگیره اگر خیلی،بزرگه عمل کن چون بیهوشی عوارض داره ولی عمل بشه خیلی آروم میشه بدخ ...

آخه هر دفعه بردمش دکتر بهم گفتن لوزه هاش خیلی بزرگه باید عمل بشه

عوارض بیهوشی چیه مگه

دقیقا بچم همین مشکلاتو داره هم شبا با دهان باز میخابه هم خروپف شبانه هم اینکه همش خلط داره و پاییز و ...

من دخترم دوسال پیش عمل کرد ، خود عمل کوتاه هستش ولی مراقبت بعد عمل سخته بچه تا ده روز چیزی نمیتونه بخوره مگه بستنی یا فرنی ، که اخرا دیگه بستنی هم دوست ندارن بخورن ، بعد از عمل گلو درد و گوش درد هم میشن ، دختر من یک هفته بعد از عمل خونریزی همه کرد که با مشورت تلفنی با دکترش تونستیم کنترل کنیم

آخه هر دفعه بردمش دکتر بهم گفتن لوزه هاش خیلی بزرگه باید عمل بشهعوارض بیهوشی چیه مگه

اول اینکه رو مغز و ذهن تاثیر میزاره خوب دکتر میگه عمل کن سریع انجام بده چون خود لوزه بزرگ هم عوارض داره

من دخترم دوسال پیش عمل کرد ، خود عمل کوتاه هستش ولی مراقبت بعد عمل سخته بچه تا ده روز چیزی نمیتونه ب ...

وااای خدا گوش درد برای چی

چقدر طو ل کشید تا خوب بشه

بعداز عمل با قبل عمل فرقی کرده

وااای خدا گوش درد برای چی چقدر طو ل کشید تا خوب بشهبعداز عمل با قبل عمل فرقی کرده

چند روز اول طبیعی هستش این درد ها، بله خیلی فرق کرده دیگه تو دماغی صحبت نمیکنه ، شبا خروپف نمیکنه، قبلاً وقتی مریض میشد اینقدر سرفه میکرد باید اسپری استفاده میکرد تا خوب بشه ولی الان هم دیر مریض میشه هم زود خوب میشه

وااای خدا گوش درد برای چی چقدر طو ل کشید تا خوب بشهبعداز عمل با قبل عمل فرقی کرده

من دختر کوچکترم رو هم گفتن باید عمل بشه ولی صبر کردم بعد از دوسال خودش خوب شده و دیگه مشکلات قبل رو نداره ولی دختر بزرگم رو که عمل کردم هر چی صبر کردم خوب نشد مجبور به عمل شدم

چند روز اول طبیعی هستش این درد ها، بله خیلی فرق کرده دیگه تو دماغی صحبت نمیکنه ، شبا خروپف نمیکنه، ق ...

خداروشکر...دردش خیلی شدید بود مثلا گریه میکرد از درد؟ من بچم ۱۱ سالشه...من خیلی استرس دارم و نگرانم میترسم از عملش همش میگم مشکلی براش پیش نیاد

چند روز اول طبیعی هستش این درد ها، بله خیلی فرق کرده دیگه تو دماغی صحبت نمیکنه ، شبا خروپف نمیکنه، ق ...

با لیزر عمل کردن

[QUOTE=411936188]خداروشکر...دردش خیلی شدید بود مثلا گریه میکرد از درد؟ من بچم ۱۱ سالشه...من خیلی استرس دارم و نگرانم ...[/QUOTEنه اونقدری که نتونن تحمل بکنن بهش مسکن استامینوفن میدادم گفتم بدونی که اگه گوش درد شد نترسی طبیعی هستش ، فقط باید مواظب باشی که چیز سفتی نخوره که خدای نکرده خونریزی بکنه وگرنه نگرانی دیگه ای نداره