2777
2789
حالا میرم ببینم چجوریه مال دخترم فک کنم ۱۵۵ بود

عزیزم اگه حوصله داری بیا تاپیک جدیدم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من سوزن رو تست کردم درست بود😄یه سوزن نو و تمیز رو بنداز تو لیوان یه بار مصرف صبح اولین ادرارت رو بریز تو اون لیوان بزار تا شب بمونه(یادم نیست تا شب یا تا فردا صبح) بعد برو سوزن رو بردار اگه روی سوزن زنگ زده با اب خالی یکم بشور اگه زنگ زدگی رفت بچه پسره اگه نرفت دختره اگه هم کلا زنگ نزده بود بازم پسره..من ادرار رو یه جای دور از حیاط نگهداشتم بعد با دستکش کار کردم🤢😂😂الان یه راه حل دیگه میگمت اینو خیلی قبول دارم همیشه راست بوده

در اوج نا امیدی تو آمدی و تمام امید و زندگیم شدی❤️👶❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دستبند یا گردنبند طلا داری یا اگه نداری یه نخ از سوزن رد کن بعد اون طلا یا سوزن رو بگیر روی نبض مچ دستت(نبضی که تقریبا پایین انگشت شست روی مچ دست میشه))خلاصه بگیر بالای نبض حدود دو الی سه سانت فاصله بین سوزن و دستت باشه اصلا دوتا دستت رو تکون نده خوده اون سوزن یا طلا شروع میکنه به تکون خوردن اگه شروع کرد خط صاف یعنی عقب و جلو رفتن تکون خورد بچه پسره اگه دایره ای رفت بچه دختره..به این توجه کن بار اول جنسیت بچه اول رو نشون میده تو هنوز نباید تکون بخوری تا اروم خودش یکم میمونه و پشته سرش دوباره تکون میخوره و جنسیت بعدی رو نشون میده اینجوری همینجوری یکی یکی نشون میده..(خداکنه منظورمو متوجه بشی😅)

مثلا برای مامانم گرفتیم اصلا دستمون رو تکون نمیدادیم اول سوزن عقب و جلو میشد یعنی پسر بعد اروم تر شد دوباره عقب و جلو شد یعنی دومی هم پسر بعد ارومتر شد و دایره ای رفت یعنی سومی دختر و...

اگه دستبند یا گردنبند طلا داری یا اگه نداری یه نخ از سوزن رد کن بعد اون طلا یا سوزن رو بگیر روی نبض ...

من اینو برام گرفتن سر اولی گفتن پسره و درست شد سر دومی گفتن دختره و بازم درست شد

ولی تو هر دو بارداریام جفت حالتام وشکل و قیافم ی جور بود همه میگفتن تو پسر داری 😂😂

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

من اینو برام گرفتن سر اولی گفتن پسره و درست شد سر دومی گفتن دختره و بازم درست شد ولی تو هر دو باردار ...

اصلا خیلیییی دقیقه لامصب براهرکی گرفتیم درست بوده😂😂

من سوزن رو تست کردم درست بود😄یه سوزن نو و تمیز رو بنداز تو لیوان یه بار مصرف صبح اولین ادرارت رو بر ...

عزیرررم مرسی ازت حتما اینو فردا صبح امتحان میکنم حتما باید ادرار اول صبح باشه

عزیرررم مرسی ازت حتما اینو فردا صبح امتحان میکنم حتما باید ادرار اول صبح باشه

فدات عزیزم نتیجشم بگو ببینیم چی میشه😄اره میگن ادرار اول صبح بهتره

امتحان کردم خیییلی دایره چرخید بعد خط صاف رفت

پیامتو دیدم نوشتی دختر داری..بجز دخترت بچه نداری یا بارداری دیگه ای نداشتی دور از جون؟؟دخترت چندسالشه؟