راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
لامصب آدم رو کنجکاو میکنه یه دختر دارم میخوام بدونم این یکی چیه
به چی علاقه داری
شیرینی شوری ترشی گوشت مرغ؟
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
ببین خدایی نکرده سونو و ازمایش انتی مشکل داشته داشته باشه میفرستن ازمایش سلفری اگه بازم مشکل داشته باشه امینوسنتز اگه اشتباه نکنم من دوسال پیش ۵ و خورده پول ازمایش سلفری شد
مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
به ترشی و شوری علاقه دارم ولی از شیرینی هم بدم نمیاد
من اینطوری بودم بچم پسر بود کباب و فستفود و میوه هم زیاد میخوردم
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
برای شوهرم اصلا اهمیت نداره چی باشه ولی خودم دوس دارم پسر چونکه یه دختر دارم و دیگه بیشتر از دوتا بچ ...
ایشالا هرچی بخوای همون بشه عزیزم
ان شالله عزیزم 🩷 همه کار کردم کلی چیزای گرم خوردم روز تخمک گذاری اقدام کردم جوش شیرین امتحان کردم توت فرنگی خلاصه هرچی ب مربوط میشد رو امتحان کردم ولی الان که هفته شیشمم حس میکنم علائم هام مث حاملگی قبلیه
ان شالله عزیزم 🩷 همه کار کردم کلی چیزای گرم خوردم روز تخمک گذاری اقدام کردم جوش شیرین امتحان کردم ت ...
زیاد روش حساس نشو😁
ضربان قلبش چنده
ضربان قلب رو هفته دیگه باید برم چجوریه قضیه ضربه قلب ؟
ضریان قلب پسر من 6 هفته 187 بود
میگن تا 150 دختره 150 ب بالا پسر خدا میدونه درسته یا ن