2821
2789
مشخص میشه مگه😬دوازده هفته تازه انتی هست که پنجاه درصد میگه

سلفری میتونه بده

هم برا ژنتیکه هم برا جنسیت

منم ۱۵ هفتگی وقتی جواب سلفری اومد جنسیتم فهمیدم

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لامصب آدم رو کنجکاو میکنه یه دختر دارم میخوام بدونم این یکی چیه

به چی علاقه داری

شیرینی شوری ترشی گوشت مرغ؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

سلفری چیه نمیفهمم میشه توضیح بدی

ببین خدایی نکرده سونو و ازمایش انتی مشکل داشته داشته باشه میفرستن ازمایش سلفری اگه بازم مشکل داشته باشه امینوسنتز اگه اشتباه نکنم من دوسال پیش ۵ و خورده پول ازمایش سلفری شد

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
به ترشی و شوری علاقه دارم ولی از شیرینی هم بدم نمیاد

من اینطوری بودم بچم پسر بود کباب و فستفود و میوه هم زیاد میخوردم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

به چی علاقه داری شیرینی شوری ترشی گوشت مرغ؟

برای شوهرم اصلا اهمیت نداره چی باشه ولی خودم دوس دارم پسر چونکه یه دختر دارم و دیگه بیشتر از دوتا بچه نمیخوام

برای شوهرم اصلا اهمیت نداره چی باشه ولی خودم دوس دارم پسر چونکه یه دختر دارم و دیگه بیشتر از دوتا بچ ...

ایشالا هرچی بخوای همون بشه عزیزم

ایشالا هرچی بخوای همون بشه عزیزم

ان شالله عزیزم 🩷 همه کار کردم کلی چیزای گرم خوردم روز تخمک گذاری اقدام کردم جوش شیرین امتحان کردم توت فرنگی خلاصه هرچی ب مربوط میشد رو امتحان کردم ولی الان که هفته شیشمم حس میکنم علائم هام مث حاملگی قبلیه

ان شالله عزیزم 🩷 همه کار کردم کلی چیزای گرم خوردم روز تخمک گذاری اقدام کردم جوش شیرین امتحان کردم ت ...

زیاد روش حساس نشو😁

ضربان قلبش چنده

ضربان قلب رو هفته دیگه باید برم چجوریه قضیه ضربه قلب ؟

ضریان قلب پسر من 6 هفته 187 بود

میگن تا 150 دختره 150 ب بالا پسر خدا میدونه درسته یا ن

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز