2821
2789
حالا میرم ببینم چجوریه مال دخترم فک کنم ۱۵۵ بود

عزیزم اگه حوصله داری بیا تاپیک جدیدم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من سوزن رو تست کردم درست بود😄یه سوزن نو و تمیز رو بنداز تو لیوان یه بار مصرف صبح اولین ادرارت رو بریز تو اون لیوان بزار تا شب بمونه(یادم نیست تا شب یا تا فردا صبح) بعد برو سوزن رو بردار اگه روی سوزن زنگ زده با اب خالی یکم بشور اگه زنگ زدگی رفت بچه پسره اگه نرفت دختره اگه هم کلا زنگ نزده بود بازم پسره..من ادرار رو یه جای دور از حیاط نگهداشتم بعد با دستکش کار کردم🤢😂😂الان یه راه حل دیگه میگمت اینو خیلی قبول دارم همیشه راست بوده

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه دستبند یا گردنبند طلا داری یا اگه نداری یه نخ از سوزن رد کن بعد اون طلا یا سوزن رو بگیر روی نبض مچ دستت(نبضی که تقریبا پایین انگشت شست روی مچ دست میشه))خلاصه بگیر بالای نبض حدود دو الی سه سانت فاصله بین سوزن و دستت باشه اصلا دوتا دستت رو تکون نده خوده اون سوزن یا طلا شروع میکنه به تکون خوردن اگه شروع کرد خط صاف یعنی عقب و جلو رفتن تکون خورد بچه پسره اگه دایره ای رفت بچه دختره..به این توجه کن بار اول جنسیت بچه اول رو نشون میده تو هنوز نباید تکون بخوری تا اروم خودش یکم میمونه و پشته سرش دوباره تکون میخوره و جنسیت بعدی رو نشون میده اینجوری همینجوری یکی یکی نشون میده..(خداکنه منظورمو متوجه بشی😅)

مثلا برای مامانم گرفتیم اصلا دستمون رو تکون نمیدادیم اول سوزن عقب و جلو میشد یعنی پسر بعد اروم تر شد دوباره عقب و جلو شد یعنی دومی هم پسر بعد ارومتر شد و دایره ای رفت یعنی سومی دختر و...

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
اگه دستبند یا گردنبند طلا داری یا اگه نداری یه نخ از سوزن رد کن بعد اون طلا یا سوزن رو بگیر روی نبض ...

من اینو برام گرفتن سر اولی گفتن پسره و درست شد سر دومی گفتن دختره و بازم درست شد

ولی تو هر دو بارداریام جفت حالتام وشکل و قیافم ی جور بود همه میگفتن تو پسر داری 😂😂

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

من اینو برام گرفتن سر اولی گفتن پسره و درست شد سر دومی گفتن دختره و بازم درست شد ولی تو هر دو باردار ...

اصلا خیلیییی دقیقه لامصب براهرکی گرفتیم درست بوده😂😂

من سوزن رو تست کردم درست بود😄یه سوزن نو و تمیز رو بنداز تو لیوان یه بار مصرف صبح اولین ادرارت رو بر ...

عزیرررم مرسی ازت حتما اینو فردا صبح امتحان میکنم حتما باید ادرار اول صبح باشه

عزیرررم مرسی ازت حتما اینو فردا صبح امتحان میکنم حتما باید ادرار اول صبح باشه

فدات عزیزم نتیجشم بگو ببینیم چی میشه😄اره میگن ادرار اول صبح بهتره

امتحان کردم خیییلی دایره چرخید بعد خط صاف رفت

پیامتو دیدم نوشتی دختر داری..بجز دخترت بچه نداری یا بارداری دیگه ای نداشتی دور از جون؟؟دخترت چندسالشه؟

پیامتو دیدم نوشتی دختر داری..بجز دخترت بچه نداری یا بارداری دیگه ای نداشتی دور از جون؟؟دخترت چندسالش ...

اره عزیزم قبل دخترم یه سقط داشتم و الان باردارم

اره عزیزم قبل دخترم یه سقط داشتم و الان باردارم

این که خط صاف رفته احتمال زیاد بچهت پسره..جنسیت مشخص شد بیا بگو حتما

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز