2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 92 پست
از عمد که نکردم تازه فهمیدم😔😔😔 دعوام نکنید

نه عزیزم دعوا نکردم

فقط شما که تجربه داری هم انشالله واسه بچه بعدی این تجربه رو استفاده کن و هم به مادرهای دیگه کمک کن ⁦☺️⁩😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه جدن من برا افتخار و اینا نمیخواستم زود بگه دخترم تپله تو پوشک همش پاهاش قرمز میشد یه کمم گرمایی ...

اره پسر منم هميشه خدا عرق سوز بود پاش بيچاره هر كاري هم كردم باز ميشد

باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پرده‌دار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورت‌های پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است. 
میدونم چی میگین فقط سلامت بچه و آرامش خودت رو مد نظر داشته باش

جیش رو که اصلا نمیگه حتی یه بار تو حمام جیش کرد من گفتم مامانی جیش کردی که متوجه بشه یهو با تعجب بهم نگاه کرد حتی جیشش قطع شد بچم  

من به این دنیا اومدم تا شاد زندگی کنم  
شورت آموزشی رو امتحان کن،میگن با اون مفهوم جیش کردن رو میفهمن

آره خریدم که تعطیلات خرداد که خونه هستم وقتم بیشتره امتحان کنم

با عرض پوزش بزارین بچه ها شما و پدرشون رو تو دسشویی ببینن،یا گاهی می پی خودشونو تو پوشک نشونشون بدین که بعدا نترسن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
واسه اینکه بچه آمادگی ش رو نداره و شروع میکنن به از پوشک گرفتن. خدایی بچه ۱ سال و نیمه گناه داره همچ ...

من گفتم گوش ندادن كه ... من خودم جون بچم هميشه پاهاش ميسوخت بيشتر از اين نميتونستم صبر كنم خوب زورش هم نكردم زياد هم اذيتم نكرد روده هاش هم خوب كار ميكنه اما بارها بهش گفتم واسه اين زوده نگير ميبيني سختشه نگير اما گوش نداد هنوزم شبا دستشويي ميكنه تو خواب چقدر هم خونه اينو اون دستشويي بزرگ و كوچيك كرد اما پسر من نه اصلا حتي خونه خودمم زياد نجس نكرد چه برسه اينور اونور دوتا از دوستاي خودم هم يكي ٣ ساله يكي هم ٣ ساله ٤ ماه گرفتن ميگفتن خيلي خوب بوده و اصلا اذيت نشدن 

باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پرده‌دار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورت‌های پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است. 
جیش رو که اصلا نمیگه حتی یه بار تو حمام جیش کرد من گفتم مامانی جیش کردی که متوجه بشه یهو با تعجب بهم ...

ببرش دستشویی جیش کنه که بدونه جیش چیه، یا حتی پیپی رو بهش نشون بده

اینا رو باید بدونه بعد شما تازه شروع کنی به از پوشک گرفتن

من گفتم گوش ندادن كه ... من خودم جون بچم هميشه پاهاش ميسوخت بيشتر از اين نميتونستم صبر كنم خوب زورش ...

مهم آمادگی بچه ست، حالا توی هر سنی

دکتر هلاکویی میگه هیچ بچه ای با پوشک به مدرسه نرفته، عجله نکنید بالاخره خودش آمادگی پیدا می‌کنه 

ببرش دستشویی جیش کنه که بدونه جیش چیه، یا حتی پیپی رو بهش نشون بده اینا رو باید بدونه بعد شما تازه ...

آره عزیزم باید همینکارو کنم فعلا که پی پیشو میشورم میبینه میگه آشغاله مامان    

البته من با پروسه اي از قبل انجام دادم مثلا ١ سال و ٨ ماهشبود بردم دستشويي رو بهش نشون ميدادم و ميگفتم مامان ببين اينجا ما دستشويي ميكنيم بعد كه ٢ سالش شد توالت فرنگي خودش رو گذاشتم تو دستشويي باباش كه ميرفت دستشويي گاهي مثلا ٢روز يبار ٣ روز يبار ميگفتم برو اونجا دستشويي كن و اونم كرد بعدم كه ٢ سال و ٢ ماهش بود شروع كردم شب اول پوشكش كردم ديدم ٢ هوا ميشه ديگه نكردم خودش تند تند بيدار ميشد گريه ميكرد ميگفت جيش ميبردمش حتي يكبلر هم خونه پي پي نكرد فقط ٢،٣بار زِد به شرتش چندبار هم دستشويي كوچيك كرد بعدم ياد گرفت منظورم اينه يهو نبايد شروع كرد اول بايد آشناشون كنيم بعد 

مهم آمادگی بچه ست، حالا توی هر سنی دکتر هلاکویی میگه هیچ بچه ای با پوشک به مدرسه نرفته، عجله نکنید ...

والا من حرفاي اين دكتر رو قبول دارم همين خواهرم حتي واسه درس و كلاس زبانم از الان انجام ميده در حالي كه نظر من اينه خيليييي زود باشه بعد ٥ سال وگرنه كه ٧ سال به بعد ...اما خوب گوش نميده ديگه كار خودشو ميكنه بارها گفتم روانشناسا ميگن بزارين بچگي كنن بچه ها گوش نميده به خودش هم ميباله كه بچش باهوشه