2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 92 پست
والا من حرفاي اين دكتر رو قبول دارم همين خواهرم حتي واسه درس و كلاس زبانم از الان انجام ميده در حالي ...

بالاتر گفتم

تو ایران همه چیز مسابقه ست

من چون خودم توی بچگی با این مسابقات بزرگ شدم درک میکنم 😂 اصلأ حاضر نیستم واسه هیچ چیز به پسرم فشار بیارم، فقط با دکترش مشورت میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاتر گفتم تو ایران همه چیز مسابقه ست من چون خودم توی بچگی با این مسابقات بزرگ شدم درک میکنم 😂 ا ...

من دخترم 3 سال ویک ماه گرفتم فقط اموزشش 5 ساعت طول کشید راحترین کاری بود که در مورد دخترم انجام دادم

هیچی نمیگه یعنی؟ جیش و پی پی رو هم نمیتونه بگه؟ اگر نمیتونه عجله نکن 

چرا كلمه كلمه خيلي ميگه

ولي جمله بندي نميكنه

يه روانشناس گفته بود كه اگه نتونيد بچه رو از پوشك بگيريد دچار اضطراب و شب ادراري ميشه،

از ٢٤ ماه بايد شروع كني

منم ديگه بيخيال شدم

كلاف سردرگمِ زندگيمو ميشكافم...به عشق تو اونو دوباره از نو ميسازم  
بالاتر گفتم تو ایران همه چیز مسابقه ست من چون خودم توی بچگی با این مسابقات بزرگ شدم درک میکنم 😂 ا ...

دقيقا درسته خواهر من خودش مربي زبانه بارها بهم گفت بيار خصوصي يا موسسه يادش بدم گفتم دوست ندارم از الان زوده بچم داره بچگي ميكنه بزار بازيشو كنه واسش تراشه الماس خريده بودم ١ سالش بود چندبار حرفاي همون دكتر رو گوش دادم انداختمش كنار گفتم واقعا راست ميگه چرا بايد چون بقول شما مسابقه هست اينكارو انجام بدم مثلا همين دكتر مهندس شدن بچه ها كه از اول بزور ميگن بايد بشه خواهر من ادا اوناست اما من اعتقادم اينه تو هر چيزي كه بچم فكر ميكنه موفق ميشه كمكش ميكنم همه كه نبايد دكتر و مهندس بشن اخه 

باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پرده‌دار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورت‌های پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است. 
من دخترم 3 سال ویک ماه گرفتم فقط اموزشش 5 ساعت طول کشید راحترین کاری بود که در مورد دخترم انجام دادم

دوستاي منم كه بعد از ٣ سال گرفتن خيلي راضي بودن

باربد اسم پسرانه است، معنی باربد: [(بار = رخصت، اجازه + بد/ badـ/ و/ bodـ/ (پسوند محافظ یا مسئول)]، 1- خداوندِ بار (بارگاه)، پرده‌دار؛ 2- (اَعلام) نوازنده و موسیقی دان معروف دربار خسرو پرویز. نام او در پهلوی به صورت‌های پهربد و پهلبد و در منابع عربی به صورت بَهلبَذ به کار رفته است. 

چقدر عالی. خیلی خیلی بهتر از اینه که ۶ ماه در حال شستن جیش و پیپی از رو فرش باشی

چرا كلمه كلمه خيلي ميگه ولي جمله بندي نميكنه يه روانشناس گفته بود كه اگه نتونيد بچه رو از پوشك بگي ...

پسر من دو سال و یک ماهه ست فقط کلمه می‌گه 😄 جمله در حد دو کلمه

جیش و پیپی یک کلمه ست دیگه

ببین اگر آماده ست بگیر، اگر نه دوباره برگرد به پوشک کردن

پسر من دو سال و یک ماهه ست فقط کلمه می‌گه 😄 جمله در حد دو کلمه جیش و پیپی یک کلمه ست دیگه ببین اگ ...

اي جانم😍

پسر منو بهش ميگن تنبله

ولي از ٧ ماهگي شروع كرد كلمه گفتن

اولين حرفشم قان قان بود😂😂

دقيقا درسته خواهر من خودش مربي زبانه بارها بهم گفت بيار خصوصي يا موسسه يادش بدم گفتم دوست ندارم از ا ...

راستش من پسر خودم دو زبانه ست ولی خب ما توی محیط هستیم، آموزشی و برنامه ریزی شده نبوده 

اسباب بازی هاش هم آموزشی نیستن فقط باهاشون بازی می‌کنه و توی همون بازی چیزهایی مثل شکل و رنگ و حیوون ها رو یاد میگیره 

دلم نمی‌خواد مثل خودم بچگی نکنه ، همین که شاد و بازیگوش باشه کافیه

اي جانم😍 پسر منو بهش ميگن تنبله ولي از ٧ ماهگي شروع كرد كلمه گفتن اولين حرفشم قان قان بود😂😂

یه تاپیک چند روز پیش گذاشتم که مامانم میگه بقیه بچه ها کلی حرف میزنن و شعر میخونن، دلم گرفته بود ولی معمولا اهمیتی نمیدم

پسر منم دقیقا ۷ ماهش بود واسه اولین بار دریا رو دید گفت آب 😄

یه تاپیک چند روز پیش گذاشتم که مامانم میگه بقیه بچه ها کلی حرف میزنن و شعر میخونن، دلم گرفته بود ولی ...

من پسرم دريا رو كه ديد دستشو گذاشتم تو آب گفت گاگه😂

آخه آب دريا سرد بود

به سرد ميگه داغ

به داغم ميگه داغ😂