2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاکش کنم ک باز بیاد بگه دعوا بیوفته

دهن شوهرت رو سرویس کن اشپزی نکن باهاش حرف نزن محلش نزار فحش داد فحش بده اگه زدت هم برو پزشکی قانونی انداختت بیرون زنگ بزن پلیس بیاد صورت جلسه کنه بترسه

به برادر سوهرت بگو زنش رو جمع کنه

تو جمع فامیل بگو جاریت چه کارایی میکنه ببین خجالت میکشه یا نه

دهن شوهرت رو سرویس کن اشپزی نکن باهاش حرف نزن محلش نزار فحش داد فحش بده اگه زدت هم برو پزشکی قانونی ...

ب خواهرشوهرم گفتم میخواستم ب برادرشوهرم بگم ولی زندگی اونا خوب نیست زیاد بردارشوهرمم دیونس میترسم بره کاری کنه شوهرم منو بزنه یا طلاق بده یا طلاق نده از طلاق هم بتر کنه چون ی بار ب شوهرم گفتم بلا میارم سرش خیلی تحدیدم کرد ک تو پست فطرتی زندگی اونا ب سختی جور شده میخوام مستقیم ب جاریم بگم ولی میدونم بی حیاس

دهن شوهرت رو سرویس کن اشپزی نکن باهاش حرف نزن محلش نزار فحش داد فحش بده اگه زدت هم برو پزشکی قانونی ...

خانواده شوهرم میدونن بیشترش ب جز بردارشوهرام ک ب اونا هم میگم

خوب به خودش بگو دوستانه

انقدر ازش بدم میاد ک نمیخوام ببینمش باهاش حرف بزنم ولی مجبورم اینبار حتی تو روش هم نگا نمیکنم خونه مادرشوهرم بیشتر وقتا باهاش همکلام هم نمیشم