سلام عزیزای دلم ... بچه ها اونایی که به فرشته ها نامه می نویسن و نتیجه گرفتن یه سوال... بچه ها وقتی جملات تاکیدی اخرش رو می نویسم که مثلا الان اینجوری شده و الان به فلان چیز رسیدم .. خودم نمی تونم باورش کنم که اون اتفاقی که نوشتم میفته و فکر می کنم این خوب نیست شما چه جوری باور می کنید؟؟؟ من ته ته ضمیر نا خوداگاهم انگار می دونم همچین چیزی نمی شه ... منظورم جزییاتشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باید خودتو تصور کنی که به خواسته ت رسیدی همون حس و حالی وقتی رسیدی بهت دست میده رو به وجود بیاری
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
سلام باید اینقدر تکرار کنی اون جمله رو تا باورت بشه و ملکه ذهنت بشه و باید افکار منفی رو از خودت دور کنی و ایمان داشته باشی که هیچ کاری برای خدا غیر ممکن نیست اگر به جمله ات اعتقاد نداشته باشی تاثیر نداره افکار منفی هم خیلی بده ☺☺☺
یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
هنوز ننداختم اینو تو اب ولی سالها قبل مامانم این کار کرد ولی مخاطبش امام زمان بود و هرچی که خواسته بود و هر بار نوشته بود جواب گرفته بود و اینکه ی بارم خودم موقعی که با شوهرم دوست بودم نوشتم و نتیجش رو گرفتم