2777
2789
اره همون شربت زهرمارو 🥲😂 اره از رمضون فقط خوراکیاشو پیشواز رفتم 😁امروز دکتر هم تاریخ زایمان داد۱۹ ...

باید میگفتی ۱۷ ام باشه با تولد من😉🤣

ای جونمممم عزیزم عالی ۱۰ خرداد

بسلامتی🥰🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید میگفتی ۱۷ ام باشه با تولد من😉🤣ای جونمممم عزیزم عالی ۱۰ خردادبسلامتی🥰🥰

مهم اینه تو یه ماه هستین 😂😂

مرسی عزیزم سلامت باشیییی ❤️❤️❤️

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

هعیچی بگم، هرچی میکشم از کینه ای بودنمه سخت از کسی دلمو بشکنه میگذرمبخاطر اعصابم هست، بعدم چند روزی ...

ای اینطوری نگو

آخه مامانت رو هم نمیتونی ببخشی خودت که مادری میدونی راضی نیستی یه تیغ به دستت بچه هات برن چطور میتونی با مامات قهر کنی همین اعصابت بعدا یه عذاب وجدان میزاره دستت دلت هم مهربون حالا بیا جمعش کن

اره میدونم من اخلاقم اینطوری نیست مامان بزرگم عصبانی میشد می افتاد به جون خونه و کمدها

یا یه دکتر برو یا هم یکم گلاب و آویشن ویا چای گل گاوزبان دم کن هر چی اعصاب رو آروم میکنه این بخاطر اعصابه

منم آشپزخونه ام مونده پرده هاو مبلام رو هم باید بدم بشورن

شوهرم جگعه گفت بیا تمیز کنیم من تنبلی کردم معلوم نیست کی دیگه تمیز کنیم با ماه رمضون

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اره باهم جشن میگیریم🤣🤣یه دوستی توسایت دارم جالبه تولد بچه اولش روز تولد منه بچه دومش روز تولد شوهر ...

انشاالله😍🥰

چه جالب 😂 حالا واسه خودمون رو نگا، به ترتیب شده

من فروردین

همسر اردیبهشت

نی نی خرداد

تیر نداریم😁

ارسلان مرداد

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

سلام عزیزممم خوبی 😍 مشتاق دیدار ❤️نه جیگر به شوخی گفتم🤭 جات سبز بامیه درست کردمیه سینی بزرگ پر 😅� ...

ممنون عزیزی 🤍💚

نوش جان دوستان جای ما 🤍💚

شوهر منم عاشق بامیه هست تا ماه رمضان بیاد میخره میاره ولی من حوصله ام نمیکشه بپزم بیشتر هم بخاطر دیابت میترسم قند شوهرم بالاست میترسم دیابت بگیره میگم بزار از هزینه اش بترسه کم بخره 😂

فدات عزیزدلم جای شما سبز❤️

نشی گلم عزیزی 🤍💚