2777
2789
ای اینطوری نگو آخه مامانت رو هم نمیتونی ببخشی خودت که مادری میدونی راضی نیستی یه تیغ به دستت بچه هات ...

هعی روان سالمی ندارم 😂

شوهرم میخنده میگه بهم پیرزال از بس میشینم آخ، میخوام پاشم آخ، شبا تا نصف شب هی آخ اخ🤦♀️بخدا جای سالم ندارم یه وقتایی نصف شبا میگه آخ و دردددد نمیزاری بخوابیم. خودم خندم میگیره 😂میخندم بیشتر حرصی میشه

بابا خونه شما میدونم ک دسته گله، الکی سخت نگیر

کم کم روزی یه گوشه رو دوتایی جم و جور کنید

من از الان دارم تو گوشش میخونم بعد از مدرسه تابستون

باید خونه رو بازسازی کنیم اونم فقط سرتکون میده و میگه باااش😂😂یعنی خیالبافی کن منم ک دست نمیزنم

ممنون عزیزی 🤍💚نوش جان دوستان جای ما 🤍💚شوهر منم عاشق بامیه هست تا ماه رمضان بیاد میخره میاره ولی ...

فدات شم عزیزم

اینجا کیلو ۵۰۰ 😶🙄 زیاده واقعا

خوب کاری میکنی عزیزم سلامتی از همه چی مهمتره

منم پدرشوهرم و مامان خودم قند دارن، چیزی درست کنم از رو هوس خیلی کم میخورن

منم تصمیم گرفتم کلا بهشون ندم گناه دارن😅😂

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره همون شربت زهرمارو 🥲😂 اره از رمضون فقط خوراکیاشو پیشواز رفتم 😁امروز دکتر هم تاریخ زایمان داد۱۹ ...

وای دلبر بارداری ؟

چشمت روشن خدا فرج خیر بده 😍😍

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
وای دلبر بارداری ؟چشمت روشن خدا فرج خیر بده 😍😍

اره عزیزدلم

قربونت برم مرسی مهربونم، ممنون از دعای خیرت 🥹😍❤️🙏🏼

من نمیدونم کی نی نی دوس داره یا نداره همش از ته دلم میگم انشاالله قسمت خودت

انشاالله قسمت شما هم بشه یه نی نی سالم و صالح😍🥰

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

سلامت بغلش بگیری (تیرم) انشالله سال آینده میاریاره حرف تو کله ات نمیره، حواست به خودت باشه بزار بی د ...

ممنونمم عزیزم، انشالله قسمت خودت 😂😉

به امید خدا، ممنون ❤️

هعی روان سالمی ندارم 😂شوهرم میخنده میگه بهم پیرزال از بس میشینم آخ، میخوام پاشم آخ، شبا تا نصف شب ه ...

کم فکر و خیال کن یکم هم کم غصه بخور الحمدالله بچه های خوب شوهر قدردان و همراه مامان مهربان خونه زندگی خوب چی میخوای اینقدر غصه میخوری

قشنگ میفهمم چی میگی منم گاه آخ و اوخ میکنم شوهرم میگه حواست به خودت نیستی میگه توی خواب هم زار میزنی، در کل مواظب خودت باش سنی هم نداری خودت رو از کار میندازی

یه آشپزخونه هست اونم بخاطر گاز اینا که سنگینه جابجا بشه بخاطر کمرم خودم تنهایی نمیتونم و کابینت های بالا پایینی ها رو خودم تمیز کردم

منم شوهرم خودش به فکر رنگ زدن در ها افتاده میگم بیا خونه رو هم رنگ روغنی کنیم میگه نه کاغذ دیواری میگم پس یه فرش و کمد هم برای اتاق خواب بخریم میگه بزار ببینم چی میشه این یعنی نمیتونم البته خودمم میدونم درها رو رنگ کنه با کاغذ دیواری واقعا نمیتونه یه فرش و کمد هم بخره

فدات شم عزیزماینجا کیلو ۵۰۰ 😶🙄 زیاده واقعا خوب کاری میکنی عزیزم سلامتی از همه چی مهمتره منم پدرشوه ...

نشی گلم

من نمیدونم کیلویی چند هست هنوز همه قنادی ها ندارن

من کلا خانواده شوهرم سابقه دیابت دارن بخاطر این میترسم الان دیگه کیک و شیرینی هم نمیپزم که بپزم بخورن ضرر داره

مخصوصا پدرشوهرم کیکهای من رو خیلی دوست داره بپزم بوش بپیچه توی راهرو بهشون ندم هم بد میشه

عه مام خرداد.اردیبهشت.مرداد😁😁

ما فقط توی مرداد یه پدربزرگم بود یه دختر خاله ام الان دختر خواهرشوهرم اضافه شده در خرداد و اردیبهشت کسی رو نداریم

اره عزیزدلمقربونت برم مرسی مهربونم، ممنون از دعای خیرت 🥹😍❤️🙏🏼من نمیدونم کی نی نی دوس داره یا ندا ...

چقدر خوشحال شدم برات دختر یا پسر؟

خدا نکنه خواهش میکنم 🤍💚

نی نی که دوست دارم کیه دوست نداشته باشه

ممنون هر چی صلاحه انشاءالله 🤲

عه ما خیلی اردیبهشتی داریممامان بابام.زنداداشم

ما بیشترمون دی هستن

تیر و اسفند و فروردین هم داریم شهریور و آدر هم همینطور مهر هم که خودمم فقط اردیبهشت و خرداد نداریم