2777
2789

شام نمیپزم کلا

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کم فکر و خیال کن یکم هم کم غصه بخور الحمدالله بچه های خوب شوهر قدردان و همراه مامان مهربان خونه زندگ ...

به امید خدا، این روزام میگذره....

شرایط زندگیا سخت تر شده نمیشه همزمان همه کار کرد

خدا خیرش بده کمکت میده، خودت سنگین جابجا نکن هنوز خیلی وقت هست، عیدم یه روز مث بقیه روزا

من ک همچی مالیدم اینم میرم میخرم 😁

پس اسپری فلفل هم بخر با کرم زنجبیل دکتر برای مامانم داده ولی من و خواهرم هم هر جامون از کار می افته میمالیم خیلی خوبه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من ک همچی مالیدم اینم میرم میخرم 😁

این جوابه خیلیی کل فامیل ومعتادش کردم😂

مثلا گوش درد داشته باشی یه ذره بزن پشت گوش عین اب رو اتیشه

دندونت دردبگیره بزن رو لپ سر میشه

اگه سرما خوردی بینیت کیپ شد. ازش بریز تواب جوش بخور کن و....😁

از داروخونه؟ تاول نزنم؟ من یه بار چسپ کمر فلفلی زدم کمرم تاول زد😂😂

آره

نه تاول نمیزنی منم به اون چسب ها بدنم واکنش میده ولی اون خیلی با اون فرق میکنه زنگ میزنم از مامانم هم اسمشون رو میپرسم میگم چیز اشتباهی نگیری

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪