2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی توچطوری؟نیس پیدا نکردم برام بفرس🥲🥲🥲بامیه هندی درس نکردی؟؟؟؟

قربانت مرسی عزیزم❤️

ویرایش زدم ندیدی 🤭 الان از دکتر اومدم دارم گوشفیل درست میکنم😶😁

نه هنوز ایشالا فردا پس فردا

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

هعیچی بگم، هرچی میکشم از کینه ای بودنمه سخت از کسی دلمو بشکنه میگذرمبخاطر اعصابم هست، بعدم چند روزی ...

منم یه مدته کینه ای شدم ریحون.تا نیششمو به طرف نزنم ول نمیکنم

قبلا اینجوری نبودم اصلا🤒

سلام عزیزم خوبی؟😍پریروز بود فک کنم درست کردم، جات سبز عزیزماندازه یه هیئت 😅😅حالا بعد پی وی خواستی ...

سلام گلم خوبی ؟

دستت درد نکنه

هیئت برای خودتون بود؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
رحم کن به خودددت 😁واییی گلوکز باید بخوری؟؟؟رفتی پیشواز رمضون

اره همون شربت زهرمارو 🥲😂 اره از رمضون فقط خوراکیاشو پیشواز رفتم 😁

امروز دکتر هم تاریخ زایمان داد

۱۹ خرداد و چون سزارینم میشه دو هفته زودتر

حدودا ۵ خرداد

گفتم پنجم تولد مادرشوهرمه نمیخوام🥲😂 دکترو خندید گفت باشه ۱۰ خرداد 😁🫠

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

مامانم کله پاچه میفرسته واسه همسرخودم و پسرم کتلت با مخلفات

نوش جان

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
الان دیدم😌شکرا رو تموم کردیاااااااا😆😆😆 اونم با دستور شیناس؟؟

😂😂😂

اره خدایی خیلی خوبه همه دستوراش

سلام گلم خوبی ؟دستت درد نکنه هیئت برای خودتون بود؟

سلام عزیزممم خوبی 😍 مشتاق دیدار ❤️

نه جیگر به شوخی گفتم🤭 جات سبز بامیه درست کردم

یه سینی بزرگ پر 😅😅 اهل منزل رو هوا زدنش