2777
2789

لوبیا پلو شوشتری

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکر همگی خوبن سلام دارنبخداوندی خدا بی حوصله ترینم اصلا دلم نمیخواد با کسی حرف بزنم امروز آنلاین شدم ...

یه پست گذاشته بود همه رو تگ کرد فکر کنم تو رو هم تگ کرده بود اعلان برات نیومده بود؟بعد اون دوباره نیست ولی گاهی میاد سر مبزنه پبامی باشه جواب میده

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
شکر همگی خوبن سلام دارنبخداوندی خدا بی حوصله ترینم اصلا دلم نمیخواد با کسی حرف بزنم امروز آنلاین شدم ...

چرا بی حوصله ای

خونه تکونی نکردی؟ هر چند خونه تو الان تمیز هست با اون کدبانویی که من ازت سراغ دارم

یه پست گذاشته بود همه رو تگ کرد فکر کنم تو رو هم تگ کرده بود اعلان برات نیومده بود؟بعد اون دوباره نی ...

نه من کلا اعلانامو پاک میکنم و امروز ک اومدم چیزی نبود

خداروشکر ک اومده، میرم حالا تاپیکش سرچ میکنم بهش سر میزنم

نه من کلا اعلانامو پاک میکنم و امروز ک اومدم چیزی نبود خداروشکر ک اومده، میرم حالا تاپیکش سرچ میکنم ...

اره ولی کم میاد

چرا بی حوصله ایخونه تکونی نکردی؟ هر چند خونه تو الان تمیز هست با اون کدبانویی که من ازت سراغ دارم

این روزا با اینکه خیلی دورم شلوغ بوده همش مهمانی و بیرون و..

ولی تو خودم بهم ریخته بودم، پریروز سالگرد پدرم بود

با مادرم قهرم از تابستون

یهو دیدم عصر همون روز مادرم اومد خونه ام

پیر شده بود.. دلم خونه از پریروز ک دیدمش

چند وقتی هم هست دستم و قلبم درد میکنن این چند روز دیگه بدتر شدم

اصلا بهم ریخته ام حوصله ندارم

این روزا با اینکه خیلی دورم شلوغ بوده همش مهمانی و بیرون و.. ولی تو خودم بهم ریخته بودم، پریروز سالگ ...

خدا رحمت کنه پدرت رو

چرا ؟چرا با خودت اینطوری میکنی ؟نه خودت طاقتش رو داری نه مامانت با جفتتون اینطوری نکن

حتما حرص خوردی بدتر شده دکتر رفتی؟

یکم برو مسافرت حال و هوات خوب بشه دم عیدی

خدا رحمت کنه چرا ؟چرا با خودت اینطوری میکنی ؟نه خودت طاقتش رو داری نه مامانت با جفتتون اینطوری نکنحت ...

گلم زشته اینجا حرف میزنیم بیان توی یکی از تاپیکهای من حرف بزنیم ممکنه استاتر ناراحت بشه

نوش جون اقااا من بامیه رو ندیدم کی گذاشتی😫

سلام عزیزم خوبی؟😍

پریروز بود فک کنم درست کردم، جات سبز عزیزم

اندازه یه هیئت 😅😅

حالا بعد پی وی خواستی میفرستم، تو گروهم نگاه کنی هس

حالا دارم گوشفیل درست میکنم🤤😁 فردا صبحم باید برم آزمایش قند دارم🤣

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

خدا رحمت کنه پدرت رو چرا ؟چرا با خودت اینطوری میکنی ؟نه خودت طاقتش رو داری نه مامانت با جفتتون اینطو ...

هعی

چی بگم، هرچی میکشم از کینه ای بودنمه سخت از کسی دلمو بشکنه میگذرم

بخاطر اعصابم هست، بعدم چند روزی که تعطیل بود خونه رو تر و تمیز کردم وقتایی اعصاب ندارم میفتم به جون خونه هی میسابم هی خودخوری

آشپزخونه رو شستم،بعد دیگه دستم، دست نشد یه وزنه ده کیلویی و فلج شده