2777
2789
چی به مام یاد بده

گفتم عزیزم

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه من ازینا زیاد میپزم شوهرم خیلی دوست داره😂

شوهر من انقد ک بد غذاس دیگ دیشب دلو زدم ب دریا درست کردم خوشش اومد

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
سلام ماری مهربون❤️حالت خوبه عزیزم؟ اتفاقی دیدمت و خیلی خوشحال شدم

سلام گلم ممنون تو چطوری بچه ها خوبن 🤍💚

کجایی خبری ازت نیست

منم خوشحال شدم چند بار اومدم توی تاپیک مانا نگاه کردم اونجا هم نبودی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
به به فقطط من سرما خوردم خطرناکم😷بذارش پشت در برمیدارمنوش جونتون

سلام گلم خوبی چطوری چه خوبه که هر دوتون اینجایین هم تو هم ریحان

پشت در چرا بفرمایید داخل😂ممنون، والا از بچه ها دستور از من اطاعت هر روز یه چیزی میخوان

خب اخه بعد باید باهم بریم سِرم بزنیم🥲🥲

منم زیاددستور میدم مامانم ولی چندروزه گوش نمیده چرا؟🤔😆

سلام گلم ممنون تو چطوری بچه ها خوبن 🤍💚کجایی خبری ازت نیستمنم خوشحال شدم چند بار اومدم توی تاپیک ما ...

شکر همگی خوبن سلام دارن

بخداوندی خدا بی حوصله ترینم اصلا دلم نمیخواد با کسی حرف بزنم

امروز آنلاین شدم تو سایت

مانا برگشته؟

سلام چویی چطوریی

ممنون خوبم تو چطوری؟

جاتون خالی قیمه گذاشتم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️