چند روز پیش گفتم میخوام برم عکس بگیرم و استرس داشتم ، یه سری دوستان گفتند که عکس گرفتی بگو که چه جوری بود ....
دوستان اصلا اصلا درد نداشت خیلی خفیف ، من میخواستم با بیهوشی انجام بدم که زنگ زدم گفتند ۵۰۰ ، اینجا رو دکترم معرفی کرده بود با بیمه ۱۲۰ شد بدون بیهوشی.
که دیگه من با استغاثه به امام زمان ( عجل الله تعالی فرجه الشریف ) بدون بی هوشی رو رفتم و همه چیز اوکی بود .
کی میرسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
خداکنه جواب بگيرم قراره اگه جوربشه مرداد ياشهريوربرم اي يواي
من هر چی به آی وی اف نزدیک تر میشم حالم بدتر میشه هر شب کارم گریه اس داغون شدم میترسم آخرین راهمم به بن بست بخوره.با وجود اینکه جاریمم با آی وی اف باردار شد ولی من امید ندارم ! میدونی شوهرم و داداشش مشکل مادرزادی دارن یه نوع اختلال ژنتیکی که باعث شده بود بدو تولد با بیضه ی نزول نشده به دنیا بیان متاسفانه با سهل انگاری مادر ابلهشون که باید تو نوزادی میبرد دکتر و زیر یکسال عمل میشدن نبرد و شوهرم تو ۵ سالگی و داداشش تو ۱۱ سالگی عمل میشن که باعث ناباروری میشه
کی میرسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
نمی دونم والا.اتفاقا بیشتر واسه خانماس چون خانم دارو دریافت میکنه سونو میشه و دقیقا تو زمان آزادسازی ...
شده توی این تایمی که دارو مصرف میکنه مثلا یه آزمایشش از قبلی بدتر شده باشه؟یا همش رو به پیشرفت بوده؟یمن شوهرم تو این سه ماه اصلا دارو استفادهنکرد اما نمیدونم رو چه حسابی بهتر شده،شاید چون وزن کم کرده
خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شده توی این تایمی که دارو مصرف میکنه مثلا یه آزمایشش از قبلی بدتر شده باشه؟یا همش رو به پیشرفت بوده؟ ...
اره چند بار پیش اومد که آزمایشش از سری قبل پایین تر میشد با وجود مصرف داروی بی وقفه.عزیزم من شنیدم داروها تاثیر اصلیشونو رو اسپرم معمولا هر دو سه ماه میذارن احتمالا شوهر شما هم الان اگه دارو مصرف نکرده اثر داروهای قبلی بوده کاهش وزن هم بی اثر نیست
هزینه فریز چقدره؟دکتر اورولوژ به همسر منم پیشنهاد داد
والا فریز اسپرم رو نمیدونم ولی واسه آی وی اف فریز جنین بهم گفتن هر جنین ۸۰۰ تومن.یعنی من آی وی اف که بشم تو مرحله ی اول یک یا دوتا انتقال میدن بقیه رو فریز میکنن که اگه نشد باز انتقال بدم.گفتن هزینه ی انتقال ۱۹۰۰. عمل تخمک کشی هم سه و اندی .البته من شهرستانم شاید قیمتا متفاوت باشه