2777
2789
عنوان

HSG. ( عکس رنگی رحم )

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 126 پست
خداکنه جواب بگيرم قراره اگه جوربشه مرداد ياشهريوربرم اي يواي

من هر چی به آی وی اف نزدیک تر میشم حالم بدتر میشه هر شب کارم گریه اس داغون شدم میترسم آخرین راهمم به بن بست بخوره.با وجود اینکه جاریمم با آی وی اف باردار شد ولی من امید ندارم ! میدونی شوهرم و داداشش مشکل مادرزادی دارن یه نوع اختلال ژنتیکی که باعث شده بود بدو تولد با بیضه ی نزول نشده به دنیا بیان متاسفانه با سهل انگاری مادر ابلهشون که باید تو نوزادی میبرد دکتر و زیر یکسال عمل میشدن نبرد و شوهرم تو ۵ سالگی و داداشش تو ۱۱ سالگی عمل میشن که باعث ناباروری میشه

دوستان با اجازتون من برم سحری رو آماده کنم 

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خواهرم شوهرش 1mبود با باراول ميکروجواب گرفت

وای جدی؟یعنی امیدوار باشم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نمی دونم والا.اتفاقا بیشتر واسه خانماس چون خانم دارو دریافت میکنه سونو میشه و دقیقا تو زمان آزادسازی ...

شده توی این تایمی که دارو مصرف میکنه مثلا یه آزمایشش از قبلی بدتر شده باشه؟یا همش رو به پیشرفت بوده؟یمن شوهرم تو این سه ماه اصلا دارو استفاده‌نکرد اما نمیدونم رو چه حسابی بهتر شده،شاید چون وزن کم کرده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شده توی این تایمی که دارو مصرف میکنه مثلا یه آزمایشش از قبلی بدتر شده باشه؟یا همش رو به پیشرفت بوده؟ ...

اره چند بار پیش اومد که آزمایشش از سری قبل پایین تر میشد با وجود مصرف داروی بی وقفه.عزیزم من شنیدم داروها تاثیر اصلیشونو رو اسپرم معمولا هر دو سه ماه میذارن احتمالا شوهر شما هم الان اگه دارو مصرف نکرده اثر داروهای قبلی بوده کاهش وزن هم بی اثر نیست

ببین دکتر به شوهر من گفت اسپرمت وقتی دیدی یکم خوب شده ولی بازم با نرمال فاصله داره حتی اگه نخوای همو ...

آخ کاش من اینکارو‌کرده بودم.اخه یه بار قبلا به مشاور اونجا گفتم گفت برو یه ماه دارو مصرف کن بعد اگه خواستی بیا فریز کن

هزینه فریز چقدره؟دکتر اورولوژ به همسر منم پیشنهاد داد

والا فریز اسپرم رو نمیدونم ولی واسه آی وی اف فریز جنین بهم گفتن هر جنین ۸۰۰ تومن.یعنی من آی وی اف که بشم تو مرحله ی اول یک یا دوتا انتقال میدن بقیه رو فریز میکنن که اگه نشد باز انتقال بدم.گفتن هزینه ی انتقال ۱۹۰۰. عمل تخمک کشی هم سه و اندی .البته من شهرستانم شاید قیمتا متفاوت باشه

اوهوم.پس چرا میگن در اصل آی یو آی برای مشکل مرداست!دارو روی شوهرت تاثیری گذاشته؟

برای هر مشکل هر دو

البته اگر تعداد اسپرم خیلی ضعیف باشه اصلا ای یو آی جواب نمیده

مثلا برای همسر من۳۰ میلیون بود دکترم گفت ضعیفه

ولی این رقم با آی یو ای شانسو زیاد میکنه

اسپرم شست و شو میدن سالما و خوباش جدا میکنن میفریتن تو رحم

اجازه نمده باردار شی قرص میده دکتر

اااااا پس درمان سختی نداره...

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
اجازه نمده باردار شی قرص میده دکتر

اااااا پس درمان سختی نداره...