2777
2789
عنوان

HSG. ( عکس رنگی رحم )

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 126 پست
تعداد اسپرمش چقدر بود عزیز؟

ببین‌ اوایل ازدواج ۱۵ میلیون.اما به مرور زمان هی کمتر شد.تا شش ماه قبل رسید به ۱۰۰،۰۰۰ بعد شد ۵۰۰،۰۰۰ تا اخرین بار که رفتیم شده بود ۴ میلیون.که دکتر گفت برین برای میکرو.اما خودم گفتم شاید سه ماه دیگه بهتر بشه .نرفتیم :( الان میترسم.میگم نکنه بدتر شه 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
برای هر مشکل هر دو البته اگر تعداد اسپرم خیلی ضعیف باشه اصلا ای یو آی جواب نمیده مثلا برای همسر من ...

یعنی با ۳۰ میلیون طبیعی باردار نمیشی؟؟؟چراااا؟مشکل دیگه ای هست؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اااااا پس درمان سختی نداره...

منم یذره پرولاکتینم بالا بود.رفتم برای تیروئید‌.اگه مشکل از تیروئیدت باشه با درمان تیروئید پرولاکتینت هم درمان میشه.نه اصلا سخت نیست.دارو میخوری یه مدت

من هر چی به آی وی اف نزدیک تر میشم حالم بدتر میشه هر شب کارم گریه اس داغون شدم میترسم آخرین راهمم به ...

اشکال نداره فدات توکل کن به خدا وقتي اون جواب گرفته مطمن باش تو هم ميگيري،بيضه ي نزول نشده چيه؟من شوهرم واريکوسل هم نداره انقد وضع شکل اسپرماش بده ولي به خدا اميدوارم

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
عزیزم نیا کن چند شب نماز استغاثه به امام زمان و بخون مثل نماز صبحه. آن شاالله کمک میکنند و هیچی نیست ...

مرسی عزیزم❤

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
خدا برات نگهش داره استراحت كن و گرمانه نخور و دوش اب گرمم نگير پله پايين و بالا نكن اميدوارم بارداري ...

عزیزم تو سقط های قبلیم اینا رو رعایت کردم اما نموندن

خیلی ممنونم ازت❤

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
اشکال نداره فدات توکل کن به خدا وقتي اون جواب گرفته مطمن باش تو هم ميگيري،بيضه ي نزول نشده چيه؟من شو ...

یعنی بچه وقتی به دنیا میاد بیضه هاش تو حفره ی شکمی مونده و پایین نیمده و کیسه ی بیضه خالیه.بخاطر اختلال ژنتیکی این عارضه بوجود میاد.جنینه پسر تو ماه های اخر بارداری بیضه هاش از حفره ی شکمی پایین میاد و وارد کیسه ی بیضه میشه ولی مال اینا پایین نیمده هنگام تولد.این مشکل تو پسرا زیاد بوجود میاد اگه زیر یکسال عمل بشن مشکلی پیش نمیاد ولی اگه دیرتر بشه ناباروری میاره

یعنی بچه وقتی به دنیا میاد بیضه هاش تو حفره ی شکمی مونده و پایین نیمده و کیسه ی بیضه خالیه.بخاطر اخت ...

واي خيلي سخته ولي اصن نگران نباش

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
منم یذره پرولاکتینم بالا بود.رفتم برای تیروئید‌.اگه مشکل از تیروئیدت باشه با درمان تیروئید پرولاکتین ...

ممنونم ان شاالله که سریع انجام بشه . شما الان نی نی داری ...؟

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
ببین‌ اوایل ازدواج ۱۵ میلیون.اما به مرور زمان هی کمتر شد.تا شش ماه قبل رسید به ۱۰۰،۰۰۰ بعد شد ۵۰۰،۰۰ ...

ای وای چقدر کم شده

ان سالله که زیاد شده 

گیاه خرنوب و ریشه جنسینگ آمریکایی خیلی برای تقویت اسپرم خوبه

خرنوب۴ عدد بدون هسته. گردگل۱۰ تا ۲۰ گرم. گرد نخل ۱۰ تا ۲۰ گرم. دارچین ۱ یا ۲ قاشق چایخوری . پودر زنجبیل ۱ یا ۲ قاشق چایخوری. سیاهدونه ۱ یا ۲ قاشق چایخوری. جنسینگ به ۱۰ گرم یا میتونین جنسینگو حذف کنید . همه رو پودر میکنین و با عسل مخلوط میکنید هر روز صبح ناشتا یه قاشق مرباخوری بخوره البته طعمش خیلی بد میشه ولی موثره اگرم خشک بود میتونن با چایی صبحونه قاطی کنن یا با اب یا ابمیوه بخورن .

هر روز نصف لیوان عرق کاسنی .

دمنوش خرنوبم خوبه اونم ۷ تا دونه خونوب رو ریز میکنید و به ۴ لیوان اب درحال جوش اضافه میکنید بعد ۱۰ دیقه زیر اجاقو خاموش کنید و بزارید تو اون حالت ۱۰ دیقه بمونه بعد ابکش کنید و ابشو شب و صبح یه لیوان بخوره تا ۱ تا ۳ ماه

البته اگه اون معجون اولو درست میکنید دیگه این جوشونده رو نخوره چون تو اون خرنوب هست .

عرق یونجه هم میل جنسی رو زیاد میکنه .

مولتی ویتامین و اسید فولیک هم بچه ها گفتن خوبه .