2789
عنوان

HSG. ( عکس رنگی رحم )

1650 بازدید | 126 پست

سلام دوستان .

چند روز پیش گفتم می‌خوام برم عکس بگیرم و استرس داشتم ، یه سری دوستان گفتند که عکس گرفتی بگو که چه جوری بود ....

دوستان اصلا اصلا درد نداشت خیلی خفیف ، من میخواستم با بیهوشی انجام بدم که زنگ زدم گفتند ۵۰۰ ، اینجا رو دکترم معرفی کرده بود با بیمه ۱۲۰ شد بدون بیهوشی.

که دیگه من با استغاثه به امام زمان ( عجل الله تعالی فرجه الشریف ) بدون بی هوشی رو رفتم و همه چیز اوکی بود .

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توتهران؟

بله عزیزم توی تهران

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

والا برا منم اصلن درد نداشت در حد یه معاینه بود

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
کدوم مرکزرفتی انجام دادی؟ میشه بگی؟

من رفتم مرکز کاخ ، توی خیابون فلسطین

والا برا منم اصلن درد نداشت در حد یه معاینه بود

بعد از عکس رنگی باردار شدین؟؟

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
عکس رنگی ازرحم چه جوریه؟ باسونوگرافی تفاوت داره؟

بله دهانه رحم رو باز میکنند و یه مایع رو وارد رحم میکنند و رحم پر میشه از اون مایع بعد با دستگاه عکس میگیرند . جهت درمان و تشخیص مشکلات رحم