2777
2789
عنوان

HSG. ( عکس رنگی رحم )

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 126 پست
قبلش بهم شیاف دادن ولی زیاد تاثیر نداشت .اولش اوکی بود ولی وقتی اون ماده رو پمپاژ کردن واقعا درد داش ...

دقیقا مثل‌ من.من فکر میکنم از ترسم خیلی خودمو سفت میگرفتم و باعث میشد دردم چندبرابر شه.اما درد واقعی من زمانی شروع شد که‌اومدم خونه.وحشتناک دل درد گرفتم.اصلا نمیتونستم راه برم.تا دو سه ساعت فقط‌ گریه میکردم.بعدش خوب شدم.منم سالم بودم.شوهرم مشکل داشت

اما روی‌پرونده م لازم بود

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

من حتی بعدش هم مسکن نخوردم، به من شیاف و قرص دادن واسه بعدش که بخورم ولی نیاز نشد خداروشکر. الان به خورده لک دارم

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا ..... واقعا برای من خیلی اوکی بود ، احتمالا استغاثه به امام زمان جواب داده 

بدنا متفاوته من قبلش کلی توی نی نی سایت تجربیات همه رو خوندم خیلیا گفتن دردش شدید نبوده خیلیام برعکس منم امیدوار بودم برای من دردی نباشه که بود

من چون میخواستم آی یو آی کنم دکتر ازم خواست عکس رنگی و آزمایش هورمون بدم.که دیگه مطمئن بشن مشکل از د ...

چندوقته اقدامي که نشده؟مشکل شوهرت چيه؟

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
اا منم اونجا رفتم همون خانم دکتر که موهای فری داره و روسری سرش نمیگنه؟اسمشو یادم رفته

بله همون خانم دکتر منم اسمشون نمی‌دونم 

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
نه نشدم بعدش ۲ ای یو ای و یه ای وی اف ناموفق داشتم الانم طبیعی حامله شدم افتادم رو لکه بینی

عزیزم نیا کن چند شب نماز استغاثه به امام زمان و بخون مثل نماز صبحه. آن شاالله کمک میکنند و هیچی نیست نگران نباش

چندوقته اقدامي که نشده؟مشکل شوهرت چيه؟

۲ سالو نیم اقدامم.۶ سال ازدواج کردم.مشکل تحرک و تعداد داره.آی یو آی که منفی شد دکتر بهمون گفت دیگه سراغ آی یو آی نرو باید آی وی اف بشی .از هفته ی آینده پروسه ی آی وی افم شروع میشه

نه نشدم بعدش ۲ ای یو ای و یه ای وی اف ناموفق داشتم الانم طبیعی حامله شدم افتادم رو لکه بینی

خدا برات نگهش داره استراحت كن و گرمانه نخور و دوش اب گرمم نگير پله پايين و بالا نكن اميدوارم بارداري خوب و راحت داشته باشي استرس نداشته باش

خوش بحالت من دوروز بصورت افقی بودم همسرم رسما مریض داری میکرد

الهی بمیرم ، من قبلش هم چیزی نخوردم ، به اندازه یک ثانیه همون موقع درد داشتم ولی قابل تحمل بود

۲ سالو نیم اقدامم.۶ سال ازدواج کردم.مشکل تحرک و تعداد داره.آی یو آی که منفی شد دکتر بهمون گفت ...

شوهر‌منم همین مشکلو داره.واسه آی یو آی شرایط خاصی لازمه؟مثلا تعداد مهمه؟من میخوام قبل از میکرو یه بار برم آی یو آی.اما نمیدونم از چند میلیون به بالا قبول میکنن مثلا.یا حرکت و اینا چقد مهمه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم